Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Ny sæson af serien Derek kommer på Netflix til maj

Ny sæson af serien Derek kommer på Netflix til maj

08/04/2014 | Flixfilm

derek sæson 2 netflix dkNetflix har netop offentliggjort, at anden sæson af Derek får premiere på streamingtjenesten d. 30. maj. Den nye sæson, der er skabt og produceret af komikeren Ricky Gervais bliver på i alt seks episoder. Ricky Gervais spiller desuden selv hovedrollen i Derek.

Derek er et komediedrama om en gruppe outsidere, der lever i udkanten af samfundet. Serien handeler om Derek Noakes (Ricky Gervais), som arbejder på et plejehjem. Jobbet betyder alt for Derek og han bekymrer sig oprigtigt for plejehjemmets beboere, som han elsker at omgåes. I anden sæson har Dereks venlighed virkelig spredt sig til dem omkring ham, som han danner nye venskaber med. Plejehjemmets beboere og medarbejdere har opbygget et familiært fælleskab, og Dereks positive livssyn og gode sjæl giver dem mod til at holde ud i de hårde tider, som de sommetider står overfor.

Udover Ricky Gervais medvirker også Karl Pilkington (An Idiot Abroad), David Earl (Cemetery Junction) og Kerry Godliman i serien Derek.

LÆS OGSÅ   DC-serie rykker fra HBO Max til Netflix

Ted Sarandos, Chief Content Officer hos Netflix, fortæller i forbindelse med annonceringen af den nye sæson af Derek, “Ricky er en fantastisk samarbejdspartner, og han har skabt en inderlig karakter i Derek, som Netflix-seerne har forelsket sig i.” Seriens skaber og skuespiller Ricky Gervais udtaler dertil; “Jeg var helt overvældet af den åbenhjertede modtagelse af første sæson fra hele verden, især den følelsesmæssige forbindelse, der blev skabt til seerne. Jeg håber, de kan lide anden omgang ligeså meget.”

Artiklen fortsætter under annoncen

Se Derek sæson 2 på Netflix Danmark fra 30. maj. Se Derek sæson 1 på Netflix: Link.Skriv kommentar