Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Ny sæson af ‘Snabba Cash’ på trapperne

Ny sæson af ‘Snabba Cash’ på trapperne

07/07/2022 | Flixfilm

2436 Gustav Danielsson

Sidste år have streamingtjenesten premiere på den svenske krimiserie ‘Snabba Cash’, som er baseret på den succesfulde film af samme navn fra 2010.

Nu er anden sæson lige om hjørnet og derfor har Netflix frigivet første trailer til den nye sæson, som kan ses nederst i artiklen.

‘Snabba Cash’ sæson 2 begynder et år efter begivenhederne fra første sæson hvor Leya er en af ​​Sveriges hotteste techstjerner. En børsnotering står for døren, og udadtil er hun mere succesfuld end nogensinde, men hun plages af minderne om Salim.

Artiklen fortsætter under annoncen

Jamal er nyligt skilt og driftsleder på folkeskolen, hvor Leya gik som barn. Han kæmper for at give sine unge elever bedre muligheder, men skolens ledelse ser helst yderligere besparelser.

På gaden er klimaet mere brutalt end nogensinde. Ravy er stærkt ansat fra alle sider, både fra politiet og deres nye metoder og fra konkurrenten Zaki. Markedet skriger efter mere medicin, grossisterne er klar til at levere. Spørgsmålet er, om banderne kan tiltrække nok sælgere, gerne så unge som muligt?

LÆS OGSÅ   Netflix snupper serie fra konkurrenten

Mod hendes vilje begynder Leyas tidligere forbindelser til underverdenen at indhente hende. Endnu en gang krydses hendes vej med Ravy, Nala og Osman – glem alt om vindere og tabere – det handler om jagten på hurtige penge.

Blandt de medvirkende er Evin Ahmad, Alexander Abdallah, Ali Alarik, Olle Sarri og Dada Fungula Bozela, Jozef Wojciechowicz (Z.E), Ayan Ahmed, Khalil Ghazal, Robin Nazari og Felice Jankell.

‘Snabba Cash’ sæson 2 kommer til efteråret, men den præcise premieredato er endnu ikke offentliggjort.

Se ‘Snabba Cash‘ på Netflix Danmark.Skriv kommentar