Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Ny sæson af Trailer Park Boys snart på Netflix

Ny sæson af Trailer Park Boys snart på Netflix

19/08/2014 | Flixfilm

trailer park boys netflixDen 5. september har den helt nye Trailer Park Boys sæson 8 eksklusiv premiere på Netflix. Det afsløres i en video på Facebook, som kan ses herunder.

Komedieserien Trailer Park Boys sluttede oprindeligt i 2007, men vender tilbage til skærmen med yderligere to sæsoner, da Netflix tidligere på året købte rettighederne og besluttede sig for at lave nye episoder. En niende sæson er derfor også på trapperne.

Siden serien sluttede er der sket moderate ændringer i Ricky, Julian og Bubbles liv; Ricky har gemt en betydelige mængde weed i væggene i sin trailer, Julian har åbent en bar/fitness-center og Bubbles er blevet erhvervsdrivende og har at startet forretningen; “Shed and Breakfast” (Skur og morgenmad).

Se Trailer Park Boys sæson 8 på Netflix fra 5. september.

Artiklen fortsætter under annoncen

De første 7 sæsoner af Trailer Park Boys og de to film; Say Goodnight to the Bad Guys og Live In F**kin’ Dublin kan også ses på Netflix Danmark. Der er dog meget mere underholdning på vej fra den uforlignelige trio; Ricky, Julian og Bubbles. Netflix får også premiere på tre specielle episoder: Community Service Special, Swearnet Special og Trailer Park Boys Xmas, samt to helt nye film: Trailer Park Boys 3: Don’t Legalize It og Swearnet, som vil blive tilgængelige umiddelbart efter biografpremieren.Skriv kommentar