Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Ny sæson af ‘Unbreakable Kimmy Schmidt’ bliver den sidste

Ny sæson af ‘Unbreakable Kimmy Schmidt’ bliver den sidste

08/05/2018 | Flixfilm

Fjerde sæson af ‘Unbreakable Kimmy Schmidt’, som får premiere på Netflix Danmark den 30. maj, bliver det sidste vi kommer til at se til den skøre og energiske kvinde – i hvert fald som serie.

Det skriver det amerikanske medie Deadline.

Netflix har endnu ikke selv bekræftet at ‘Unbreakable Kimmy Schmidt’ lukkes ned efter den nye sæson, men Deadline har ofte deres kilder i orden og derfor ventes det at streamingtjenesten snart annoncerer seriens endeligt.

Fans af serien kan dog imidlertid ånde lettet op, da Deadline mener at vide, at Kimmy Schmidt vil vende tilbage en sidste gang, denne gang i en film. Dette er dog heller ikke bekræftet af Netflix på nuværende tidspunkt.

Deadline skriver, at beslutningen om at droppe serien er sket i overensstemmelse med holdet bag serien, som også mente at det var på tide at komme videre og at historien om Kimmy Schmidt var blevet fortalt.

Artiklen fortsætter under annoncen

‘Unbreakable Kimmy Schmidt’ er skabt af Tina Fey, som i øvrigt er seneste gæst i ‘My Next Guest Needs No Introduction With David Letterman‘, og hun har samtidig annonceret, at hun vil prøve kræfter med teater og derfor virker en afvikling af showet plausibel.

LÆS OGSÅ:   Will Ferrell i ny Netflix-serie; 'Golf'

Når ‘Unbreakable Kimmy Schmidt’ sæson 4 får premiere på Netflix Danmark er det endvidere kun sæsonens første 6 afsnit, der vil blive tilgængelig da de resterende afsnit får premiere senere på året.

Komedieserien ‘Unbreakable Kimmy Schmidt’, som er skabt af Tina Fey og Robert Carlock (’30 Rock’), handler om Ellie Kemper (‘The Office’, ‘Brudepiger’), der bliver reddet fra en dommedagskult, hvor hun har været taget tilfange sammen med tre andre kvinder i 15 år. For at vende tilbage til livet, rejser Kimmy til New York, og begynder et nyt liv som barnepige hos en rig kvinde (Jane Krakowski fra ’30 Rock’) efter at være flyttet ind hos en Broadway-stjerne Tituss Burgess (’30 Rock’).

Se ‘Unbreakable Kimmy Schmidt‘ på Netflix Danmark.
Skriv kommentar