Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Ny sæson Arrested Development kommer til maj

Ny sæson Arrested Development kommer til maj

04/04/2013 | Flixfilm

arrested development netflix danmarkDen fjerde sæson af komedieserien Arrested Development har premiere på Netflix 26. maj. Serien blev oprindeligt droppet efter tre sæsoner tilbage i 2006, men sidste år købte Netflix rettighederne af Fox Network. Seriens fjerde sæson er nu blevet færdig og får eksklusiv premiere på Netflix til maj. Fjerde sæson består af i alt 15 episoder og vil kun kunne ses på Netflix.

Da Arrested Development blev vist tilbage i midt 2000’erne, havde serien næsten ingen seere, men i løbet af de seneste år har serien opnået en form for kultstatus grundet seriens absurde jokes, plots og karakter. Mange af seriens skuespillere har ligeledes efter at serien blev droppet, fået opbygget sig en succesfuld karriere indenfor filmbranchen. Hovedpersonen i Arrested Development spilles af Jason Bateman som er kendt for sine roller i Juno og Horrible Bosses, mens hans fiktive søn spilles af Michael Cera som ligeledes er kendt fra Juno og ungdomskomedien Superbad. Det er endvidere blevet afsløret at den kommende sæson af Arrested Development gæstes af en lang række skuespillere heriblandt Ben Stiller, Liza Minnelli, Seth Rogen, Kristen Wiig, Conan O’Brien, Andy Richter, Terry Crews og John Slattery.

LÆS OGSÅ   'Jigsaw' - Ny autentisk Netflix-serie fra Ridley Scott med Giancarlo Esposito

Inden den nye sæson af Arrested Development får premiere på Netflix, kan du se eller gense de første tre sæsoner som alle er tilgængelige på Netflix: Link.

Til sidst kan det nævnes, at en kommende spillefilm om Arrested Development er på tegnebrættet og vil få premiere i biograferne inden for den næste årrække.

Artiklen fortsætter under annoncen4 kommentarer til Ny sæson Arrested Development kommer til maj

 1. sofie - kl. 02:25, 07-04-2013:

  kommer der ikke snart vampire diaries sæson 3 det jo været vist på tv så det skulle jo ikke være et problem eftersom den har været gennem alt det der skal til før den kommer på netflix

 2. Flixfilm - kl. 09:45, 07-04-2013:

  Hej Sofie,

  Selvom at serien teoretisk set burde kunne komme på Netflix så er der jo stadig en ting som god gammeldags forhandling. Kan se at sæson 3 heller ikke er på den amerikanske Netflix så det kan være at producenten holder på rettighederne. Vi er ret sikre på at den nok skal komme på Netflix, men om det bliver i morgen eller om en måned, ved vi ikke.

 3. Christian Fuhlendorff - kl. 10:21, 01-05-2013:

  Hvornår kommer 4. sæson på den danske Netflix? Skulle den ikke være kommet, vi er nogen der sidder og venter. 4. Flixfilm - kl. 14:35, 01-05-2013:

  Hej Christian,

  Sæson 4 af Arrested Development har premiere på Netflix d. 26. maj.

  Skriv kommentar