Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Ny sci-fi thriller fra Netflix fanget i tidslomme

Ny sci-fi thriller fra Netflix fanget i tidslomme

13/09/2016 | Flixfilm

arq-sci-fi-film-netflixUnder dette års Sundance Film Festival annoncerede streamingtjenesten Netflix, at de havde købt rettighederne til sci-fi-filmen Arq. Nu er Netflix endelig klar med trailer og premieredato, som er blevet sat til 16. september. Se traileren nederst.

Filmen Arq handler om en ingeniør, der udvikler en maskine, som skaber en tidslomme, således han oplever den samme dag igen og igen. Det er dog ikke en helt almindelig dag for han er fanget i et laboratorium og må forsvare sig mod maskerede fjender, mens han beskytter en ny energikilde, der kan redde menneskeheden.

Arq, som bygger på samme præmis, som blandt andet kendes fra film som Edge of Tomorrow og Groundhog Day, er instrueret af Tony Elliott, der også er ‘mastermind’ bag Orphan Black, mens Rachael Taylor (Jessica Jones, Transformers) samt Robbie Amell (The Flash, The X-Files) medvirker.

LÆS OGSÅ:   'Extraction 2' har actionscene på 21 minutter - Se ny trailer

Filmen havde i sidste uge verdenspremiere på Toronto Film Festival og The Hollywood Reporter anmeldte derfor filmen og de var overvejende positive. Filmen fik det bedste ud af det begrænsede budget og bød generelt på en del overraskelser.

Se og bedøm selv når Arq har premiere på Netflix Danmark den 16. september.

Artiklen fortsætter under annoncen
Skriv kommentar