Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Ny serie fra Netflix får premiere til sommer

Ny serie fra Netflix får premiere til sommer

01/05/2013 | Flixfilm

orange new black netflix danmarkDen næste eksklusive serie fra Netflix hedder Orange is the New Black. Vi har skrevet om den på Flixfilm flere gange, men i dag kan vi afsløre, at serien får premiere på Netflix den 11. juli. Orange is the New Black består af 13 afsnit der hver vare en time. Alle afsnit kan ses med det samme.

Orange is the New Black er skabt af Jenji Kohan som tidligere har stået bag successerien Weeds og har desuden skrevet først og sidste afsnit i serien. Blandt seriens skuespillere finder man Taylor Schilling, Laura Prepon og Jason Biggs.

I Orange is the New Black følger man den inkarnerede Piper Chapman som lever livet i New York med hendes forlovede Larry. Et gammelt venskab med veninden og narkotikasmugleren Alex resultere dog i, at Piper må skifte den fashionable liv i New York ud med en tur i fængsel. Serien tager sit omdrejningspunkt i fængslet hvor Piper hurtigt vender sig til fængselskulturen og finder nye veninder.

LÆS OGSÅ:   Efterfølgeren til den anmelderroste sci-fi 'Code 8' kommer eksklusivt på Netflix

Orange is the New Black følger rækken af eksklusive serier som Netflix har introduceret inden for indeværende år. Først havde Netflix premiere på det politiske drama House of Cards med Kevin Spacey og Robin Wright. Derefter fulgte horrorthrilleren Hemlock Grove og senere i denne måned har fjerde sæson af Arrested Development premiere. Netflix er endvidere ved, at indspille anden sæson af Lilyhammer og House of Cards. Netflix har ligeledes annonceret, at de har hyret skaberne af The Matrix til at lave science fiction serien Sense8, som handler om forbundne tanker og jagede sjæle. Sense8 har premiere til næste år.

Artiklen fortsætter under annoncen
1 kommentar til Ny serie fra Netflix får premiere til sommer

  1. kirsten nestved krog - kl. 19:15, 18-01-2016:

    Jeg kunne nu godt tænke mig nogle gamle serier.
    Bl.a ville jeg ønske at Mcleods døtre fra start til slut kom på.

Skriv kommentar