Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Ny serie fra Netflix gør Beatles-sange børnevenlige

Ny serie fra Netflix gør Beatles-sange børnevenlige

11/02/2016 | Flixfilm

BEATBUGSStreamingtjenesten Netflix kan nu offentliggøre, at tjenesten har indgået aftale med Sony/ATV Music Publishing om verdensomspændende rettigheder til The Beatles’ bagkatalog. Det kommer til at folde sig ud i den helt nye animerede børneserie Beat Bugs, som indeholder nogle af de mest kendte Beatles-sange, der flettes ind i fortællingen afsnit efter afsnit. Beat Bugs får premiere til august 2016 – eksklusivt på Netflix. Se trailer nederst i artiklen.

Serien indeholder nogle af de mest kendte Beatles-sange, som bliver flettet ind i fortællingen afsnit for afsnit. Eddie Vedder, P!nk, James Bay, Sia, The Shins, Of Monters and Men, Chris Cornell, Regina Spektor, James Corden og Birdy giver hver deres fortolkning af ikoniske Beatles-sange i serien. I løbet af de kommende måneder forventes det, at man kan annoncere flere kunstnere, der tilknyttes projektet. Blandt de sange, som bliver fortolket, er Help!, All You Need Is Love, Come Together, Penny Lane, Yellow Submarine, Lucy In the Sky with Diamonds, Sgt. Pepper’s Lonely Hearts Club Band og Magical Mystery Tour.

Beat Bugs bruger sange fra Lennon/McCartneys ’Northern Songs’-katalog til at fortælle opløftende og livsbekræftende historier fyldt med håb og masser af god musik. Verdens førende kunstnere, grafikere og forfattere er gået sammen om at skabe den ekstraordinære serie. Beat Bugs’ne er charmerende, sjove og eventyrlystne og roder sig ofte ud i ballade og spilopper. Hver af de fem insektvenner (Jay, Kumi, Crick, Buzz og Walter) har en helt karakteristisk personlighed, og de minder mest af alt om fem charmerende og elskværdige børn. De er bedste venner, der sammen udforsker verden i en tilgroet baghave i en forstad, som for dem udgør hele universet.

LÆS OGSÅ   Netflix laver true-crime om uopklaret mord på tv-vært

”Jeg er personligt meget taknemmelig for at være en del af Josh’s vision,” siger Eddie Vedder. “En fantastisk serie for børn, der kombinerer smukke animationer med gode historier og selvfølgelig nogle af de bedste sange, der nogensinde skrevet.”

Artiklen fortsætter under annoncen

Se Beat Bugs på Netflix Danmark til august.Skriv kommentar