Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Ny serie fra skaberne af The Matrix på Netflix til juni

Ny serie fra skaberne af The Matrix på Netflix til juni

05/03/2015 | Flixfilm

sense8 netflix danmarkI starten af 2013 kunne Netflix annoncere, at skaberne af The Matrix, V For Vendetta og Babylon5 ville lave en ny science fiction serie, kaldet Sense8, til streamingtjenesten. Siden da har det dog været temmelig sparsomt med informationer omkring serien, men nu kan streamingtjenesten endelig afsløre at serien får premiere på Netflix Danmark d. 5. juni.

Det er The Wachowskis, som har stået bag The Matrix, Cloud Atlas og Jupiter Ascending, samt J. Michael Straczynski, som har været involveret i projekter som Babylon5, Changeling og Thor, der står bag serien Sense8.

Sense8 følger otte personer rundt omkring i verden, der i kølvandet på et tragisk dødsfald, tilknyttes mentalt til hinanden. De kan se og tale med hinanden, som om de var på samme sted. Ikke blot skal de finde ud af hvad der er sket med dem og bliver en del af hinandens liv og hemmeligheder, men de skal også kæmpe med en organisation, som vil fange og dræbe dem.

LÆS OGSÅ:   Anmeldelse: 'Drawing Closer'

Serien bliver på 12 afsnit og hvert afsnit vil fokusere på en af de otte personer. Sense8 var oprindelig planlagt til at være på 10 episoder, men under produktionen valgte Netflix at udvide den med 2 ekstra afsnit. Seriens skabere har endvidere udtalt, at de håber at serien vil fortsætte for 5 sæsoner, da de har historien klar. Netflix har dog endnu ikke annonceret hvorvidt der kommer flere sæsoner af Sense8.

I serien medvirker bl.a. Naveen Andrews (Lost), Daryl Hannah (Kill Bill), Brian J. Smith (Stargate Universe), Aml Eysan Ameen (The Maze Runner) og Tuppence Middleton (Jupiter Ascending).

Artiklen fortsætter under annoncen

Se sci-fi serien Sense8 på Netflix Danmark fra 5. juni.
Skriv kommentar