Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Ny serie med Krammebjørnene er tilbage på Netflix

Ny serie med Krammebjørnene er tilbage på Netflix

25/10/2015 | Flixfilm

care bears and cousins netflixSom vi skrev her på Flixfilm for over et år siden, så var Netflix ved at udvikle en helt ny animations-serie om de populære bjørne fra Care Bears (Krammebjørnene) Nu er serien så færdig og resultat er blevet serien Care Bears and Cousins (Krammebjørnene og deres kusiner og fætre). Serien får premiere på Netflix Danmark d. 6. november og nederst i artiklen kan du finde en trailer.

Højt over jorden i skyerne ligger det fantastiske land Hjertenslyst, hvor de små kærlige krammebjørne bor. Deres kusiner og fætre Brave Heart Lion, Bright Heart Raccoon, Lotsa Heart Elephant og Cozy Heart Penguin har været væk fra Hjertenslyst alt for længe, fordi Tenderheart sendte dem ned på Jorden for at samle de fortabte Care hjerter. Missionen er fuldført, så de søde fætre og kusiner kommer hjem til Hjertenslyst igen, og hele krammebanden er nu samlet.

LÆS OGSÅ   'Into the Deep' - Ubådssagen tiltrækker stadig opmærksomhed

Selvom nedenstående trailer er på engelsk, så forventes det naturligvis at serien vil være tilgængelig med danske stemmer når serien får premiere på Netflix.

Følg med, i de nye, sjove fortællinger om de altid søde og hjælpsomme Krammebjørne fra november når Krammebjørnene og deres kusiner og fætre får premiere på Netflix Danmark 6. november.

Artiklen fortsætter under annoncenSkriv kommentar