Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Ny serie på Netflix: 12 Monkeys

Ny serie på Netflix: 12 Monkeys

15/03/2017 | Flixfilm

Nu kan du se den futuristiske sci-fi-serie ’12 Monkeys’, som er baseret på Terry Gilliams postmodernistiske filmklassisker af samme navn fra 1995, på Netflix Danmark.

Første sæson af serien er netop blevet tilgængelig på streamingtjenesten.

I serien følger man fangen James Cole (som spilles af Aaron Stanford), der rejser fra en post-apokalyptisk fremtid til nutiden, hvor han skal stoppe en dødelig virus fra at gå i udbrud, som ellers vil dræbe størstedelen af jordens befolkning.

Hverken instruktør Terry Gilliam eller skuespillerne Bruce Willis og Brad Pitt, som medvirkede i den originale film, har dog været involveret i seriens tilblivelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

’12 Monkeys’ havde oprindelig premiere på den amerikanske tv-kanal SyFy i starten af 2015 hvorefter den blev fulgt op af en sæson 2 året efter. Det er imidlertid også blevet bekræftet at en tredje sæson er på vej.

LÆS OGSÅ   Netflix laver første dansksprogede spillefilm med Dar Salim og Sonja Richter

Hvornår der kommer flere afsnit af ’12 Monkeys’ på Netflix vides dog ikke på nuværende tidspunkt.

De danske anmeldere var dog på pletten i 2015 og Filmmagasinet Ekko skrev således om serien; “Terry Gilliams sci-fi-klassiker er blevet til begsort serie-suspense, der står på skuldrene af sine forgængere, men samtidig finder sin egen bane på tidsrejsen,” og kvitterede med 4 stjerner, mens livsstilsmagasinet Soundvenue ikke kunne fiske mere end 2 stjerner op af hatten.

Se 12 Monkeys / Twelve Monkeys på Netflix Danmark.1 kommentar til Ny serie på Netflix: 12 Monkeys

  1. Jakob - kl. 15:39, 04-05-2020:

    Kan det passe at det kun er sæsson 3 af 12 Monkeys, som er tilgængelig på Netflix???
    J

    Skriv kommentar