Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Ny serie på Netflix: 12 Monkeys

Ny serie på Netflix: 12 Monkeys

15/03/2017 | Flixfilm

Nu kan du se den futuristiske sci-fi-serie ’12 Monkeys’, som er baseret på Terry Gilliams postmodernistiske filmklassisker af samme navn fra 1995, på Netflix Danmark.

Første sæson af serien er netop blevet tilgængelig på streamingtjenesten.

I serien følger man fangen James Cole (som spilles af Aaron Stanford), der rejser fra en post-apokalyptisk fremtid til nutiden, hvor han skal stoppe en dødelig virus fra at gå i udbrud, som ellers vil dræbe størstedelen af jordens befolkning.

Hverken instruktør Terry Gilliam eller skuespillerne Bruce Willis og Brad Pitt, som medvirkede i den originale film, har dog været involveret i seriens tilblivelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

’12 Monkeys’ havde oprindelig premiere på den amerikanske tv-kanal SyFy i starten af 2015 hvorefter den blev fulgt op af en sæson 2 året efter. Det er imidlertid også blevet bekræftet at en tredje sæson er på vej.

LÆS OGSÅ   Zack Snyder samler et hold zombiedræbermaskiner i 'Army of the Dead'

Hvornår der kommer flere afsnit af ’12 Monkeys’ på Netflix vides dog ikke på nuværende tidspunkt.

De danske anmeldere var dog på pletten i 2015 og Filmmagasinet Ekko skrev således om serien; “Terry Gilliams sci-fi-klassiker er blevet til begsort serie-suspense, der står på skuldrene af sine forgængere, men samtidig finder sin egen bane på tidsrejsen,” og kvitterede med 4 stjerner, mens livsstilsmagasinet Soundvenue ikke kunne fiske mere end 2 stjerner op af hatten.

Se 12 Monkeys / Twelve Monkeys på Netflix Danmark.1 kommentar til Ny serie på Netflix: 12 Monkeys

  1. Jakob - kl. 15:39, 04-05-2020:

    Kan det passe at det kun er sæsson 3 af 12 Monkeys, som er tilgængelig på Netflix???
    J

    Skriv kommentar