Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Ny serie på Netflix: Crazy Ex-Girlfriend

Ny serie på Netflix: Crazy Ex-Girlfriend

16/11/2016 | Flixfilm

crazy-ex-girlfriend-serie-danmarkNetflix har netop tilføjet første sæson af den amerikanske komedieserie Crazy Ex-Girlfriend til deres film- og serietjeneste.

Serien, der tidligere har været vist på danske DR3, handler om den succesfulde advokat Rebecca Bunch, der tilbydes et prestigefyldt job hos et advokatfirma i L.A. Hun hopper derfor straks ombord på et fly, køber et hus og starter på en frisk, men i realiteten er hun flygtet til L.A. for at forfølge sin gamle skolekæreste Josh.

Det er den 31-årige Rachel Bloom, som er i front med rollen som Rebecca Bunch. En karakter som har givet hende flere prestigefyldte priser, heriblandt en Golden Globe for bedste skuespiller.

Første sæson af Crazy Ex-Girlfriend er på 18 episoder, som alle kan ses på Netflix Danmark med det samme.

I USA har der lige været premiere på sæson 2 og det kan således forventes at denne også kommer på Netflix indenfor nærmeste fremtid. Det må dog antages, at dette første bliver til næste år.

LÆS OGSÅ:   TV-serien om dræberdukken 'Chucky' kommer på Netflix

Artiklen fortsætter under annoncen

Crazy Ex-Girlfriend har generelt fået fremragende anmeldelser og kan således imponere med en bedømmelse på hele 99% på Rotten Tomatoes. Den er også blevet tildelt flere priser.

Det danske magasin Soundvenue har dog også anmeldt serien og her var de umiddelbart ikke særlig imponeret og skrev; “Man skal nok være typen, der bliver spontant glad, når tv-karakterer bryder ud i sang, for at holde af ‘Crazy Ex-Girlfriend’. Men er man det, kan Rebeccas forstadsdrøm om at chillaxe i West Covina, Californien, godt anbefales som et musikalsk, men ikke revolutionerende bud på vinterunderholdningen.”

Se Crazy Ex-Girlfriend på Netflix Danmark. Se en trailer til serien nedenfor.
Skriv kommentar