Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Ny serie på Netflix: Crazy Ex-Girlfriend

Ny serie på Netflix: Crazy Ex-Girlfriend

16/11/2016 | Flixfilm

crazy-ex-girlfriend-serie-danmarkNetflix har netop tilføjet første sæson af den amerikanske komedieserie Crazy Ex-Girlfriend til deres film- og serietjeneste.

Serien, der tidligere har været vist på danske DR3, handler om den succesfulde advokat Rebecca Bunch, der tilbydes et prestigefyldt job hos et advokatfirma i L.A. Hun hopper derfor straks ombord på et fly, køber et hus og starter på en frisk, men i realiteten er hun flygtet til L.A. for at forfølge sin gamle skolekæreste Josh.

Det er den 31-årige Rachel Bloom, som er i front med rollen som Rebecca Bunch. En karakter som har givet hende flere prestigefyldte priser, heriblandt en Golden Globe for bedste skuespiller.

Første sæson af Crazy Ex-Girlfriend er på 18 episoder, som alle kan ses på Netflix Danmark med det samme.

Artiklen fortsætter under annoncen

I USA har der lige været premiere på sæson 2 og det kan således forventes at denne også kommer på Netflix indenfor nærmeste fremtid. Det må dog antages, at dette første bliver til næste år.

LÆS OGSÅ   Nye film og serier på Netflix (Uge 31 – 2022)

Crazy Ex-Girlfriend har generelt fået fremragende anmeldelser og kan således imponere med en bedømmelse på hele 99% på Rotten Tomatoes. Den er også blevet tildelt flere priser.

Det danske magasin Soundvenue har dog også anmeldt serien og her var de umiddelbart ikke særlig imponeret og skrev; “Man skal nok være typen, der bliver spontant glad, når tv-karakterer bryder ud i sang, for at holde af ‘Crazy Ex-Girlfriend’. Men er man det, kan Rebeccas forstadsdrøm om at chillaxe i West Covina, Californien, godt anbefales som et musikalsk, men ikke revolutionerende bud på vinterunderholdningen.”

Se Crazy Ex-Girlfriend på Netflix Danmark. Se en trailer til serien nedenfor.
Skriv kommentar