Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Ny serie på Netflix: Frequency

Ny serie på Netflix: Frequency

21/10/2016 | Flixfilm

frequency-serie-netflixNu kan du se den spritnye science fiction-serie Frequency på Netflix Danmark, som havde premiere på amerikanske tv i starten af oktober.

I Frequency følger man betjenten Raimy Sullivan, som finder ud at hun kan tale med sin afdøde far; Frank Sullivan via hans gamle politiradio. Hun forsøger derpå at redde hans liv, hvilket trigger en “butterfly effekt”, som skaber uforudsete ændringer i nutiden. For at kunne lave om på nutiden må hun derfor arbejde sammen med sin far på tværs af tiden om at løse et gammelt mordmysterie.

Det er Peyton List, der også medvirker i The Flash som Lisa Snart / Golden Glider, der spiler betjenten Raimy Sullivan. Hun får endvidere følgeskab af Riley Smith (True Detective), Devin Kelley (Chernobyl Diaries) og Mekhi Phifer (Divergent).

Eftersom Frequency vises sideløbende på amerikansk tv, så kan hele serien ikke ses på Netflix Danmark på nuværende tidspunkt, da der kun kommer ét nyt afsnit om ugen – efter det er blevet vist på tv. Det er hver mandag du kan se et nyt afsnit på streamingtjenesten.

LÆS OGSÅ   20 Netflix-serier fik kniven i 2022

Artiklen fortsætter under annoncen

Til trods for den korte tid på tv, så har nogle medier allerede kastet sig over serien og anmeldt den. Generelt får Frequency gode anmeldelser og har på nuværende tidspunkt en bedømmelse på 71% på Rotten Tomatoes. Den generelle konsensus er; “Frequency’s forvirrende tidslinje og genkendelige rammer opvejes af godt skuespil og en spændende premis.”

Butterfly effekten er iøvrigt et fænomen i kaos teorien hvor små ændringer kan have store konsekvenser. Dette er bedst filmatiseret i filmen The Butterfly Effect med Ashton Kuthcher, som også kan ses på Netflix Danmark.

Se Frequency på Netflix Danmark.



Skriv kommentar