Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Ny skandinavisk komedieserie ‘Midsommernat’ med stjernespækket rollebesætning

Ny skandinavisk komedieserie ‘Midsommernat’ med stjernespækket rollebesætning

30/06/2023 | Flixfilm

Streamingtjenesten Netflix har netop offentliggjort en ny skandinavisk komedie-serie ‘Midsommernat’, som har en stjernespækket svensk og norsk rollebesætning, der instrueres af Per-Olav Sørensen.

‘Midsommernat’ er en varm, følelsesladet og sjov historie, der udforsker temaer, som alle kan identificere sig med eller relatere til, herunder ægteskab, kærlighed, svigt, håb, drømme, jalousi, tilgivelse og hemmelige parallelle liv.

Rollebesætningen i ‘Midsommernat’ består af Pernilla August, Dennis Storhøi, Amalia Holm, Sofia Tjelta, Linn Skåber, Kim Falck, Christopher Wollter, Fanny Klefelt, Peiman Azizpour, Maria Agwumaro, Eirik Hallert, Liv Osa og Kadir Talabani.

Om serien skriver Netflix;

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er midsommer. Det er årets længste dag. Det er fest. Der er kærlighed i luften. Men det er også dagen, hvor Carina og Johannes efter 30 års ægteskab vælger at afsløre en stor hemmelighed for familie og venner, hvilket får uforudsete konsekvenser.

Per-Olav Sørensen, skaber og instruktør, udtaler: “Det er fantastisk at kunne dykke ned i alle de relationer, som en stor familie kan have, og ikke mindst i alle hemmeligheder, vi kan bære på, samt alle de parallelle liv, vi kan leve og skjule for dem, der står os meget nær. Under denne midsommerfest er der plads til de store følelser, de store afsløringer og de dybe samtaler, når intet går som planlagt.”

LÆS OGSÅ:   Se trailer til sidste sæson af 'The Umbrella Academy'

‘Midsommernat’ er skabt og instrueret af Per-Olav Sørensen (‘Home for Christmas’, ‘The Playlist’, ‘Störst av allt’), der også er manuskriptforfatter sammen med Sofie Forsman (‘Barracuda Queens’, ‘Young Royals’), Tove Forsman (‘Barracuda Queens’, ‘Young Royals’) og Anna Fredrikke Bjerke (‘Gemini’).

‘Midsommernat’ aka ‘Midsommarnatt’ vil blive optaget i Oslo denne sommer og får global premiere på Netflix i 2024.
Skriv kommentar