Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Ny søgefunktion på Netflix

Ny søgefunktion på Netflix

23/09/2014 | Flixfilm

netflix søge funktion hjemmesideNetflix stræber altid efter at gøre brugeroplevelsen endnu bedre, og i sidste uge kunne streamingtjenesten derfor lancerer en ny søgefunktion på deres hjemmeside. Med den nye hurtige søgefunktion, kan man hurtigere og nemmere finde sine yndlings film, serier og skuespillere.

Den nye søgeoplevelse fokusere på brug af covers og billeder, som giver en mere visuel lækker præsentation. Som man begynder at taste sit søgeord ind, vises der automatisk potentielle tv-serier og film i resultat-oversigten. Den nye visning gør det nemmere for brugere hurtigt at skabe sig et overblik over søgeresultaterne, som sammen med den uendelige scroll-funktion giver en hurtigt måde at udforske Netflix kataloget.

En liste med skuespillere og instruktørere, som matcher søgeordet vises ligeledes i venstre side. Når man klikker på et af de resultater, dukker der et nyt galleri op med alle de titler som er relateret til personen. I højre side vil man også kunne finde forslag til relaterede genrer og titler som i øjeblikket ikke kan streames.

LÆS OGSÅ:   Tredje og sidste sæson af 'Vikings: Valhalla' får snart premiere

Udover den nye søgefunktion har Netflix også gjort det nemmere at finde streamingtjenestens egne originale programmer. Nu kan man blot skrive søgeordet “Netflix”, og herefter vises alle de film og serier som Netflix har været involveret i.

Den nye søgefunktion er på nuværende tidspunkt kun tilgængelig på hjemmesiden, men Netflix arbejder fortsat på at gøre brugeroplevelsen bedre på alle enheder som medlemmerne benytter til at se Netflix på.

Artiklen fortsætter under annoncen
2 kommentarer til Ny søgefunktion på Netflix

  1. Benedikte - kl. 22:54, 14-10-2018:

    Hvordan kan det være, at The Hunger Games: Mockingjay part 2 ikke er på Netflix, når de andre film i serien er?
    Kommer den eventuel snart?

  2. Sune Jørgensen - kl. 08:56, 09-02-2022:

    Hvordan søger man specifikt på denne hjemmeside?

Skriv kommentar