Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Ny teaser: Jessica Jones straffer vækkeuret

Ny teaser: Jessica Jones straffer vækkeuret

27/09/2015 | Flixfilm

jessica jones netflix serieDen 20. november er der premiere på superhelte-serien Jessica Jones på Netflix Danmark, men hvis du kender lidt til Marvel-universet, så vil du vide at Jessica Jones ikke er en typisk superhelt.

Nederst i artiklen kan du finde den seneste teaser trailer, som viser at Jessica Jones har lidt problemer med at stå op kl. 15 om eftermiddagen, efter hvad der tilsyneladende lader til at være en bytur med store mængder alkohol. Da vækkeruret ringer er det dog ikke noget, der fornøjer Jessica og hun kommer til at trykke lige lovlig hårdt på snooze-knappen.

Serien Jessica Jones tager udgangspunkt i hendes liv umiddelbart efter hun har droppet arbejdet som værende superhelt og åbnet et detektivbureau i Hell’s Kitchen. Hvis dette lyder bekendt, så er det samme miljø som Daredevil og man kan dermed forvente at der vil være en del overlap mellem de to serier. Det er således blevet annonceret, at bl.a. Rosario Dawson, der i Daredevil spilledes Claire Temple, ligeledes vil medvirke i Jessica Jones med samme karakter.

LÆS OGSÅ   Netflix gør det nemmere at finde film og serier

Krysten Ritter spiller Jessica Jones, mens Mike Colter (Luke Cage), David Tennant (Doctor Who), Carrie-Anne Moss (The Matrix, Memento) og Rachael Taylor (Grey’s Anatomy, Transformeres) ligeledes vil medvirke i serien.

Artiklen fortsætter under annoncen

Se Marvel’s Jessica Jones på Netflix Danmark fra d. 20 november. Hele første sæson vil være tilgængelig med det samme.
Skriv kommentar