Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Ny trailer: Netflix’ BoJack Horseman vender tilbage 17. juli

Ny trailer: Netflix’ BoJack Horseman vender tilbage 17. juli

01/07/2015 | Flixfilm

bojac_ps2_007_hSnart vender den sorthumoristiske animerede voksenkomedieserie BoJack Horseman tilbage til Netflix. Sæson 2 får premiere eksklusivt på Netflix fredag den 17. juli 2015 kl. 9.01. Se hvad der venter i den helt nye trailer for sæson 2, som kan ses nederst i artiklen.

Will Arnett lægger stemme til BoJack, den legendariske 90’er tv-stjerne, der har forsøgt at finde sin vej gennem et virvar af selvlede, whisky og mislykkede forhold. Med ydmyghed over begivenhederne fra sidste sæson forsøger BoJack at bruge sin nye hovedrolle i sin drømmefilm (en biografi om Secretariat) som et springbræt til at blive en ny og bedre BoJack. Nye udfordringer på filmsettet og i hans privatliv kombineret med dæmoner fra fortiden gør det dog vanskeligt at ryste fortiden af sig.

LÆS OGSÅ   Anders Matthesen hitter ude i verden

Sæson 1 af BoJack Horseman handlede om en karakter, der indser sit behov for at ændre sig, og i den nye sæson bliver det afgjort, om det lykkes eller ej.

Derudover er sæson 2 fyldt med overraskende gæsteoptrædener og sjove dyrevittigheder. Rollelisten omfatter Will Arnett som BoJack Horseman, Aaron Paul som Todd Chavez, Amy Sedaris som Princess Carolyn, Alison Brie som Diane Nguyen og Paul F. Tompkins som Mr. Peanutbutter. Lisa Kudrow, kendt fra Friends, vil gæsteoptræde i rollen som Wanda Pierce.

Artiklen fortsætter under annoncen

Første sæson af BoJack Horseman kan streames på Netflix nu.
Skriv kommentar