Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Ny trailer til ‘Lost in Space’-serie

Ny trailer til ‘Lost in Space’-serie

08/03/2018 | Flixfilm

I sidste måned kunne Netflix offentliggøre premieredatoen på deres remake af den legendariske sci-fi-serie ‘Lost In Space’ fra 1965. Den lander på Netflix den 13. april og nu kan streamingtjenesten således løfte sløret for den første lange trailer.

Se traileren nederst.

Den nye ‘Lost in Space’-serie foregår 30 år ude i fremtiden og det kan i særdeleshed ses i den actionfyldte trailer, der byder på robotter, ukendte væsener og masser af rumeventyr.

Serien følger Familien Robinson, som er veltrænede deltagere i en misson, der skal etablere en ny koloni i rummet, men de bliver uventet trukket ud af kurs, hvilket tvinger dem til at nødlande på en fremmed planet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Historien byder både familiedrama og sci-fi eventyr og er derfor en historie, som forevigt vil være aktuel.

LÆS OGSÅ   Netflix: Konto-deling skal stoppes i 2023

Første sæson af ‘Lost in Space’ – og hidtil eneste bekræftede sæson – bliver på 10 episoder. Men det forventes naturligvis at Netflix er parat til at lave flere afsnit hvor underholdningstjenestens medlemmer tager godt imod serien.

Familien Robinson spilles af Toby Stephens (‘Black Sails’), Molly Parker (‘House of Cards’), Taylor Russell (‘Falling Skies’), Maxwell Jenkins (‘Sense8’) og Mina Sundwall.

Se ‘Lost in Space’ på Netflix Danmark fra den 13. april.Skriv kommentar