Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Ny trailer til Melodi Grand Prix-film; ‘The Story Of Fire Saga’

Ny trailer til Melodi Grand Prix-film; ‘The Story Of Fire Saga’

16/06/2020 | Flixfilm

Ny trailer til Melodi Grand Prix film The Story Of Fire SagaNetflix har netop løftet sløret for en ny trailer til komedien ‘Eurovison Song Contest: The Story Of Fire Saga’, der får premiere den 26. juni.

Se traileren til den amerikanske komediefilm nederst i artiklen.

I ‘Eurovison Song Contest: The Story Of Fire Saga’ får de håbefulde musikere Lars (Will Ferrell) og Sigrit (Rachel McAdams) deres livs chance for at repræsentere deres land i verdens største sangkonkurrence, og da kan de endelig vise, at hvis en drøm er værd at drømme, så er den også værd at forfølge.

Til trods for at filmen tydeligvis parodierer på den anerkendte musikkonkurrence, så antyder traileren også at ‘The Story Of Fire Saga’ fastholder ægteheden og respekten til showet.

Skuespiller Will Ferrell har da også udtalt, at han selv er stor fan af Det Europæiske Melodi Grand Prix og blandt andet har vist sig til prøverne inden den store finale for at par år tilbage.

LÆS OGSÅ:   Netflix og skuespillere teaser 'Stranger Things' sæson 5

Artiklen fortsætter under annoncen

Foruden Will Ferrell (‘Anchorman’, ‘Step Brothers’) og Rachel McAdams (‘The Notebook’, ‘Mean Girls’) medvirker Pierce Brosnan og Dan Stevens også i komediefilmen, der er instrueret af David Dobkin (‘Wedding Crashers’).

Se ‘Eurovison Song Contest: The Story Of Fire Saga’ på Netflix Danmark den 26. juni.
Skriv kommentar