Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Ny trailer til Netflix-dokumentaren om Nina Simone

Ny trailer til Netflix-dokumentaren om Nina Simone

30/04/2015 | Flixfilm

what happend miss simone netflix danmark flixfilmOplev den virkelighed, der lå til grund for den legendariske sangerinde i den originale dokumentar fra Netflix, What happened, Miss Simone?, som får premiere på Netflix Danmark den 26. juni. Se første trailer fra dokumentaren nederst i artiklen.

I filmen tegner den Oscar-nominerede instruktør Liz Garbus et uforglemmeligt portræt af denne ikoniske og kontroversielle kunstner, samt en af sin tids største entertainere, hvor der indgår aldrig før offentliggjorte lydfiler optaget over mere end tre årtier. På optagelserne fortæller Nina sin livshistorie til journalister og forfattere. Fra flere end 100 timers optagelser flettes Ninas livshistorie sammen – fortalt i store træk med hendes egne ord.

Sjældne koncertoptagelser og arkiverede interviews, sammen med dagbøger, breve og interviews med Ninas datter, Lisa Simone Kelly, venner og samarbejdspartnere, samt andet eksklusivt materiale gør dette til den mest autentiske, personlige og sandfærdige fortælling om det ekstraordinære liv for en af det 20’ende århundredes største artister.

LÆS OGSÅ   Se trailer til spøgelseskomedie med David Harbour og Anthony Mackie

“I What Happened, Miss Simone? maler Liz Garbus et modigt og provokerende billede af Nina Simone – kunstner, menneskerettighedsaktivist og heltinde – i en film, som vi har elsket fra dag ét, og vi er stolte af at kunne vise den til vores seere rundt om i verden”, udtaler Lisa Nishimura, Netflix VP of Original Documentary Programming.

Artiklen fortsætter under annoncen

Se What happened, Miss Simone? på Netflix Danmark fra d. 26. juni.Skriv kommentar