Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Ny trailer til Netflix-serien; Lemony Snicket’s A Series of Unfortunate Events

Ny trailer til Netflix-serien; Lemony Snicket’s A Series of Unfortunate Events

17/11/2016 | Flixfilm

lemony-snicket-a-series-of-unfortunate-events-netflix-serie-premiereMed lidt under to måneder til premieren kan streamingtjenesten Netflix nu præsentere første fulde trailer til den kommende serie-satsning; Lemony Snicket’s A Series of Unfortunate Events, som har premiere 13. januar 2017.

Se den nye trailer nederst i artiklen.

Netflix-serien er som bekendt baseret bogserien af Daniel Handler som Netflix sidste år købte de eksklusive rettigheder til. Bogserien, der på dansk hedder Lemony Snicket – En Ulykke Kommer Sjældent Alene, er fordelt over 13 bøger, som tilsammen er blevet solgt i over 65 millioner eksemplarer og oversat til 43 sprog.

Netflix har tidligere udsendt små teaser-trailers til serien, som gav et lille kig på optagelokationerne og Grev Olaf, men dette er altså den første fulde trailer, der viser hvad serien har at byde på.

Artiklen fortsætter under annoncen

Selvom du sikkert har lyst til at se traileren med det samme, så anbefaler Netflix at du lader være og skriver i beskrivelsen til videoen på YouTube:

“Af hensyn til din mentale trivsel og dit generelle velbehag ved at gå på opdagelse på internettet anbefaler vi, at du i stedet for omgående søger efter “katte, der spiller instrumenter” og bruger de næste 2 1/2 minut til at se en kat i en T-shirt forsøge at spille på klaver.”

Lemony Snicket’s A Series of Unfortunate Events handler om de forældreløse børn Violet, Klaus og Sunny, der på flugt fra den onde Grev Olaf, som vil have fat i deres formue, må igennem en række prøvelser for at afsløre hemmeligheden om hvad der var skyld i deres forældres død.

LÆS OGSÅ:   'Dune'-skaber skal lave 'Gears Of War' til Netflix

Serien har den Emmy- og Tony-vinderen Neil Patrick Harris (How I Met Your Mother) i hovedrollen som Grev Olaf. Herudover medvirker Patrick Warburton (Family Guy, Seinfeld) som Lemony Snicket, mens de øvrige roller spilles af Joan Cusack (Justice Strauss), Malina Weissman (Violet Baudelaire) Aasif Mandvi (Uncle Monty) og Louis Hynes (Klaus Baudelaire).

Se Lemony Snicket’s A Series of Unfortunate Events (En Ulykke Kommer Sjældent Alene) på Netflix Danmark fra den 13. januar.Skriv kommentar