Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Ny trailer til stjernespækket tidsrejseeventyr ‘The Adam Project’

Ny trailer til stjernespækket tidsrejseeventyr ‘The Adam Project’

02/03/2022 | Flixfilm

the adam project trailer

I næste uge har streamingtjenesten Netflix premiere på den stærkt imødesete amerikanske sci-fi-film ‘The Adam Project’, som er skabt af Shawn Levy, der tidligere har stået bag populære produktioner som ‘Stranger Things’, ‘Free Guy’, ‘Arrival’ og ‘Night at the Museum’.

Hvordan kan man redde fremtiden uden at se sin fortid i øjnene? Gør dig klar til et tidsrejseeventyr, når ‘The Adam Project’ får premiere på Netflix den 11. marts 2022.

Se den nye officielle trailer nederst i artiklen.

Artiklen fortsætter under annoncen

I ‘The Adam Project’ styrter tidsrejsepiloten Adam Reed ned i 2022, hvorefter han går sammen med sig selv som 12-årig og sin afdøde far i en mission om at slutte fred med fortiden, mens han redder fremtiden.

Rollelisten tæller blandt andre Ryan Reynolds (‘Red Notice’), Mark Ruffalo (‘Avengers: Endgame’), Jennifer Garner (‘Yes Day’), Walker Scobell, Catherine Keener og Zoe Saldaña (‘Avatar’, ‘Avengers: Endgame’)

LÆS OGSÅ   Sidste sæson af 'Brooklyn Nine-Nine' kommer på Netflix

Som vi tidligere har skrevet her hos Flixfilm, så har filmen længe været på tegnebrættet og tilbage i 2012 var det faktisk meningen, at Tom Cruise skulle spille hovedrollen i ‘The Adam Project’, der på daværende tidspunkt var navngivet ‘Our Name Is Adam’.

Se ‘The Adam Project’ på Netflix Danmark fra den 11. marts.Skriv kommentar