Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Ny trailer til ‘Stranger Things’ sæson 2

Ny trailer til ‘Stranger Things’ sæson 2

23/07/2017 | Flixfilm

Streamingtjenesten Netflix har netop løftet sløret for den første trailer til efterfølgeren af sidste sommers helt store streaming-hit. Der er naturligivs tale om ‘Stranger Things’ sæson 2, som får premiere den 27. oktober.

Se den 3-minutter lange trailer nederst i artiklen. Der er tidligere blevet udsendt en teaser til den nye sæson, men dette er den første trailer i fuldlængde – der i øvrigt ledsages af Michael Jacksons mega-hit ‘Thriller’.

Will Byers blev reddet fra “The Upside Down” og demogorgonen blev besejret i første sæson, men noget større og endnu mere uhyggeligt truer nu de overlevende og borgerne i Hawkins skal dermed forberede sig på nye rædsler fra mystiske væsener i den nye sæson, som er på i alt 9 episoder.

I traileren, som blev udsendt i forbindelse med tegneserie-festivalen Comic-Con 2017, er Eleven (Millie Bobby Brown) bemærkelsesværdigt meget fraværende, men hun forsvandt som bekendt i det endelige opgør. Noget tyder dog på at hun snart forenes med Will, Dustin, Mike og Lucas.

LÆS OGSÅ:   'Dune'-skaber skal lave 'Gears Of War' til Netflix

Artiklen fortsætter under annoncen

Alle de velkendte skuespillere fra første sæson vender tilbage i sæson 2, mens en masse nye vil blive tilknyttet. Heriblandt danske Linnea Berthelsen, som i serien vil spille karakteren Eight, der beskrives som værende en følelsesmæssigt påvirket, magnetisk ung kvinde, der led et frygtelig tab som barn.

Tidligere på måneden blev det offentliggjort, at ‘Stranger Things’ er blevet nomineret til 18 Emmy Awards – tv-verdens svar på Oscar – heriblandt bedste drama-serie og bedste birolle til Millie Bobby Brown og David Harbour – sheriffen i Hawkins.

Se ‘Stranger Things‘ på Netflix. Sæson 2 får premiere den 27. oktober 2017. Alle episoder kan ses med det samme.1 kommentar til Ny trailer til ‘Stranger Things’ sæson 2

  1. Chris L. - kl. 20:12, 23-07-2017:

    Fantastisk serie! Glæder mig!

Skriv kommentar