Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Ny trailer til ‘Stranger Things’ sæson 3

Ny trailer til ‘Stranger Things’ sæson 3

25/06/2019 | Flixfilm

stranger things sæson 3 netflix dk danmark trailer premiereNetflix har netop udsendt en ny trailer til den nye sæson af ‘Stranger Things’, som også bliver den sidste inden sæson 3 lander på streamingtjenesten i begyndelsen af juli.

Se traileren nederst i artiklen;

Netflix skriver endvidere om ‘Stranger Things’ sæson 3;

“Året er 1985. Vi befinder os i Hawkins, Indiana og sommeren bliver varmere og varmere. Skolen er lukket, et helt nyt indkøbscenter er kommet til byen og børnene fra Hawkins nærmer sig de voksnes rækker.

Artiklen fortsætter under annoncen

Romantikken blomstrer og komplicerer forholdene i gruppen og de er nødsaget til at finde du af, hvordan de vokser op uden at vokse fra hinanden. I mellemtiden lurer faren.

Da byen bliver truet af fjender, både bekendte og nye, må Eleven og hendes venner huske på, at det onde aldrig slutter, det udvikler sig. De bliver nødt til at holde sammen og huske, at venskab altid er stærkere end frygt.”

LÆS OGSÅ   Anmeldelse: 'Hustle'

Netflix har desuden offentliggjort titlerne på de 8 afsnit i den nye sæson. De er Suzie, Do You Copy?, The Mall Rats, The Case of the Missing Lifeguard, The Sauna Test, The Source, The Birthday, The Bite og The Battle of Starcourt.

Se ‘Stranger Things’ sæson 3 på Netflix Danmark fra den 4. juli.
Skriv kommentar