Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Ny trailer til ‘The Innocents’ med Guy Pearce

Ny trailer til ‘The Innocents’ med Guy Pearce

09/08/2018 | Flixfilm

Den 24. august har streamingtjenesten Netflix premiere på den nye overnaturlige spændingsserie ‘The Innocents’ og har i den anledning udsendt en sidste trailer inden premieren, som kan ses nederst i artiklen.

I ‘The Innocents’ flygter teenagerne Harry og June fra deres undertrykkende familier for at være sammen. De opdager dog hurtigt noget ekstraordinært – Junes evne til at skifte ham. Mens de kæmper for at håndtere deres nye virkelighed, afdækker en mystisk professor, at June er ikke alene: Der er flere med de samme evner.

Professoren lover at helbrede June og hjælpe hende med at finde tilbage til sin mor, der forlod hende for tre år siden. Harry og June står dog stadig over for udfordringer og kærligheden mellem dem bliver sat på prøve. Endelig bliver de konfronteret med et dilemma – skal de holde den uskyldige drømm i live, eller acceptere, at deres liv aldrig bliver det samme igen og risikere alt, hvad de har.

‘The Innocents’ er skabt og skrevet af Hania Elkington og Simon Duric, som også er producenter påserien. Rollebesætningen består af Sorcha Groundsell (‘Clique’, ‘Iona’, ‘Sleeping Lions’) som June, Percelle Ascott (‘Wizard vs. Aliens’, ‘The Weekend Movie’) som Harry og Guy Pearce (‘L.A. Confidential’, ‘Memento’, ‘The King’s Speech’) som Halvorson.

LÆS OGSÅ   'Cobra Kai' sæson 5 får premieredato

Artiklen fortsætter under annoncen

‘The Innocents’ er produceret af det engelske produktionsselskab New Pictures med Charlie Pattinson, Elaine Pyke og Willow Grylls i spidsen. Skaberne bag serien er Hania Elkington og Simon Duric med Chris Croucher som producer. Farren Blackburn er executive producer (sammen med Charlie Pattinson, Elaine Pyke og Willow Grylls) og instruktør på seks af seriens otte afsnit.

Se ‘The Innocents’ sæson 1 kan ses på Netflix Danmark fra den 24. august.
Skriv kommentar