Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Ny trailer viser voldelig afslutning på Netflix-serien ’Bloodline’

Ny trailer viser voldelig afslutning på Netflix-serien ’Bloodline’

09/05/2017 | Flixfilm

”Hvordan er vi kommet så langt ud?”

Sådan lyder det i den nye trailer til den tredje og sidste sæson af den originale serie ‘Bloodline’, som får premiere på Netflix Danmark den 26. maj.

Traileren, som kan ses nederst i artiklen, er blandet med flashbacks fra første og anden sæson, og lader til at begynde hvor den seneste sæson slap:  John (Kyle Chandler) er på vej ud af byen mens den yngste af den søskende Kevin Rayburn (Norbert Leo Butz) prøver at samle tankerne efter at have angrebet betjenten Marco (Enrique Murciano). Moderen (Sissy Spacek) og familiens patriark er ligeledes tættere på samheden om sine børns medvirken i den ældste bror Dannys (Ben Mendelsohn) død.

Der er dermed lagt op til en højspændt afslutning på Netflix-serien, som foregår i det eksotiske Florida Keys.

Den sidste sæson af ‘Bloodline’ er på i alt 10 episoder – Men der kunne være kommet meget mere, da seriens skabere – Emmy og Gloden Globe nomineret Todd A. Kessler, Daniel Zelman og Glenn Kessler – tidligere har udtalt at de havde materiale nok til seks sæsoner eller mere.

LÆS OGSÅ:   Én af de klammeste Netflix-film får en efterfølger - Se teaser til 'The Platform 2'

Artiklen fortsætter under annoncen

Hvorfor Netflix har valgt at droppe serien er usikkert, da serien er relativt blandt streamingtjenestens medlemmer, men forlydninger fra andre medier tyder på at det er samarbejdsvanskeligheder med Sony og ændrede skatteforhold i staten Florida, der har gjort det meget dyrere at lave serien, som er blandt grundene til at Netflix har valgt at afslutte serien efter blot tre sæsoner.

Se ‘Bloodline‘ på Netflix Danmark. Sæson 3 kan ses fra den 26. maj 2017.
Skriv kommentar