Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Ny udgave af ‘Watership Down’ snart på Netflix

Ny udgave af ‘Watership Down’ snart på Netflix

21/12/2018 | Flixfilm

Watership Down netlfix animationStreamingtjenesten Netflix har netop meddelt, at deres nye animeret serie af den klassiske historie ‘Watership Down’ fra Richard Adams vil blive tilgængelig for deres medlemmer den 23. december.

Se en trailer til serien nederst i artiklen.

‘Watership Down’ eller på dansk ‘Kaninbjerget’ er en 4-episoder lang mini-serie, som handler om en flok unge hankaniner med Hassel i spidsen, der drager bort fra den koloni, hvor de er født og opvokset. Hassels bror Femmer har nemlig i et spirituelt syn set, at dommedag vil ramme kolonien. Undervejs møder de mange farer, indtil de endelig når frem til det sted, som Femmer så i sit syn, nemlig Kaninbjerget.

Stemmerne bliver blandt andet indtalt af Ben Kingsley (‘Schindler’s List’), James McAvoy (‘X-Men: Days of Future Past’), John Boyega (‘Star Wars: Episode VII – The Force Awakens’) og Nicholas Hoult (‘Mad Max: Fury Road’).

LÆS OGSÅ   Nye film og serier på Netflix (Uge 31 – 2022)

Artiklen fortsætter under annoncen

Historien om Kaninbjerget udkom første gang som bog i 1972 og blev hurtigt en bemærkelsesværdig udgivelse, der de senere år har været et fast element i klasselokalerne hos landets skoler med dens temaer som tyranni og frihed.

Se ‘Watership Down’ på Netflix Danmark fra den 23. december.
Skriv kommentar