Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » The New Land

The New Land

15/07/2023 | Flixfilm

The New Land på Netflix

Produktionsår: 1972
Genre: Drama, Western
Instruktion: Jan Troell
Skuespillere: Max von Sydow, Liv Ullmann, Eddie Axberg
Spilletid: 102 min
Land: Sweden
Sprog: Swedish, English
IMDb-karakter: 8.0

Handling: En familie af svenske immigranter overvinder modgang, krig, sygdom og hjertesorg for at begynde et blomstrende nyt liv i Minnesotas skove i 1800-tallet.Se The New Land på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

The New Land havde premiere på Netflix Danmark den 15. juli, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The New Land på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om The New Land ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The New Land stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The New Land, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The New Land er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar