Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Nye afsnit af “absurd vanedannende reality-hit” på vej

Nye afsnit af “absurd vanedannende reality-hit” på vej

02/11/2017 | Flixfilm

“Japansk realityhit på Netflix er absurd vanedannende – som ‘Paradise Hotel’s diametrale modsætning.”

Således skriver filmskribent Lise Ulrich, Soundvenue, om Netflix-serien ‘Terrace House’ og nu kan streamingtjenesten Netflix annoncere, at endnu en sæson af det tilsyneladende afhængighedsskabende show er på vej.

Netflix skriver i en pressemeddelese, at serien rykket fra Hawaii til japansk territorie i den nye sæson, som har fået navnet ‘Terrace House: Opening New Doors’.

De nye afsnit vil være tilgængelige fra foråret 2018.

‘Terrace House’ er en række populære reality shows, der dokumenterer hverdagen for seks unge mænd og kvinder, der bor sammen i et fælles hus. I showet følger man disse seks piger og drenges dag og nat i deres fælles leveforhold, hvilket afspejler det moderne liv for unge japanske mænd og kvinder, herunder deres venskaber, romantikker, karriereambitioner og deres daglige dramaer.

Artiklen fortsætter under annoncen

LÆS OGSÅ:   'Virgin River' fortsætter efter sæson 5

Showet blev oprindelig sendt på tv fra 2012 – 2014, men Netflix har taget showet ind i folden og lavet de to nye ‘Terrace House: Boys & Girls in the City’, som foregår i Tokyo, samt ‘Terrace House: Aloha State’, der finder sted på Hawaii.

‘Terrace House: Opening New Doors’ finder sted i Karuizawa, som er et populært japansk område, der ligger en times transporttid fra Tokyo, som er fyldt med inspirerende natur og vestlige bygninger fra 1880’erne og frem.

Se ‘Terrace House: Aloha State‘ og ‘Terrace House: Boys & Girls in the City‘ på Netflix Danmark.

‘Terrace House: Opening New Doors’ får premiere i 2018.




Skriv kommentar