Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Nye afsnit af ‘Brooklyn Nine-Nine’ på Netflix i august

Nye afsnit af ‘Brooklyn Nine-Nine’ på Netflix i august

11/07/2020 | Flixfilm

Ny sæson af Brooklyn Nine Nine lander på Netflix i denne ugeNetflix har netop bekræftet, at sjette sæson af den amerikanske komedieserie ‘Brooklyn Nine-Nine’ bliver frigivet i Danmark den 8. august.

Sæson 6 er på i alt 18 episoder og de kan alle streames med det samme.

Se en trailer til ‘Brooklyn Nine-Nine’ sæson 6 nederst i artiklen.

‘Brooklyn Nine-Nine’ blev oprindelig droppet af FOX efter femte sæson, men blev allerede dagen efter samlet op af NBC, som fortsatte med at lave nye episoder.

Serien er på nuværende tidspunkt forlænget til og med ottende sæson og det er dermed mange flere afsnit i vente, som formodentlig også vil får premiere på streamingtjenesten Netflix i de kommende år.

Artiklen fortsætter under annoncen

Den prisbelønnede komedieserie ‘Brooklyn Nine-Nine’ følger et hold af politibetjente og deres kaptajn i det fiktive 99. distrikt i NYPD i Brooklyn.

Komikeren Andy Samberg spiller Jake Peralta, en dygtig og ubekymret kriminalbetjent, der har så meget talent for politiarbejde, at han aldrig har behøvet at arbejde særligt hårdt eller at følge reglerne. Det falder naturligvis ikke altid i god jord hos de andre strømere.

LÆS OGSÅ:   Boksekampen mellem Mike Tyson og Jake Paul udsættes

I sæson 6 bliver Holt sendt ud i en dyb depression da han mister en betydningsfuld stilling, mens Gina vælger at prøve kræfter med andet end politiarbejde. Forholdet mellem Jake og Amy bliver endnu en gang sat på prøve.

Foruden Andy Samberg medvirker også Stephanie Beatriz, Terry Crews, Melissa Fumero, Joe Lo Truglio, Chelsea Peretti, Andre Braugher, Dirk Blocker og Joel McKinnon Miller som nogle af de ukuelige betjente på stationen.

Se ‘Brooklyn Nine-Nine‘ på Netflix Danmark. Sæson 6 har premiere den 8. august.
Skriv kommentar