Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Nye afsnit af ‘Fate: The Winx Saga’ på vej

Nye afsnit af ‘Fate: The Winx Saga’ på vej

21/02/2021 | Flixfilm

fate Winx Saga saeson 2Filmatiseringen af animationssserien ‘Winx Club’ har været en succes!

I hvert fald hvis man skal tro Netflix, som netop har besluttet at give ‘Fate: The Winx Saga’ en sæson 2, som bliver på 8 nye episoder.

Det skriver streamingtjenesten i en pressemeddelelse.

Første sæson havde premiere den 22. januar og fornyelsen af ‘Fate: The Winx Saga’ kommer dermed under en måned efter lancering. Serien har da også opnået utrolig stor popularitet hos den yngre målgruppe, som serien henvender sig til.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er ingen oplysninger hvornår anden sæson lander på Netflix, men optagelserne begynder i Irland senere på året. Samtidig oplyser streamingtjenesten, at flere nye skuespillere vil blive afsløret, mens besætningen fra første sæson naturligvis også fortsætter i de nye afsnit.

‘Fate: The Winx Saga’ handler om fem unge feer på vej til at blive voksne, som går på Alfea, en magisk kostskole i den anden verden. Her må de lære at beherske deres magiske kræfter, mens de samtidig skal manøvrere rundt i kærlighed, rivalisering og de monstre, der truer selve deres eksistens.

LÆS OGSÅ   Netflix overvejer at vise live sport

Animationsserien ‘Winx Club’, som ‘Fate: The Winx Saga’ er baseret efter, blev skabt i Italien i 2004 og er siden blevet én af de mest populære animationsserier på Netflix, som i 2016 også havde eksklusiv premiere på spin-off-serien ‘World of Winx‘ fra samme univers.

Se første sæson af ‘Fate: The Winx Saga‘ på Netflix Danmark.Skriv kommentar