Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Nye afsnit af ‘Fuller House’ i juledagene

Nye afsnit af ‘Fuller House’ i juledagene

14/11/2017 | Flixfilm

Fans af ‘Fuller House’ behøver ikke vente meget længere på de resterende afsnit af sæson 3. Netflix har nemlig annonceret at afsnittene får premiere på streamingtjenesten den 22. december.

Skuespiller Candace Cameron Bure, som i serien spiller storesøster D.J. Tanner, bekræfter også premieredatoen på Twitter i en video, som kan ses nederst i artiklen.

Dermed er der rig mulighed for at nyde juledagene i selskab med Familien Tanner.

Tredje sæson af ‘Fuller House’ er blevet delt over i to dele, og det er dermed de resterende 9 afsnit i sæsonen, som får premiere i december. De nye sæson følger naturligvis op på historierne og spørgsmålene fra første del af sæsonen, hvor det store spørgsmål naturligvis er hvem D.J vil vælge af de to fyre; Steve (Scott Weinger) eller Matt (John Brotherton) – Hvis hun dog overhovedet vil vælge én af dem?!

LÆS OGSÅ   'The Sea Beast' får en efterfølger

Artiklen fortsætter under annoncen

‘Fuller House’ / ‘Hænderne Endnu Mere Fulde’ er en fortsættelse til serie ‘Full House’ / ‘Hænderne Fulde’, som blev vist på tv fra 1987 og frem. De nye serie har alle skuespillere fra den originale serie på rollelisten, men det er primært børnene Candace Cameron-Bure og Jodie Sweetin samt veninden Andrea Barber man følger.

Se ‘Fuller House‘ på Netflix Danmark. De resterende 9 afsnit af sæson 3 kan ses fra den 22. december.Skriv kommentar