Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Nye afsnit af Homeland på Netflix

Nye afsnit af Homeland på Netflix

05/10/2016 | Flixfilm

homeland-saeson-5-6-netflix-dk-danmarkNu kan du endelig se Homeland sæson 5 på Netflix Danmark, hvilket betyder at der nu er 12 nye afsnit som du kan underholde dig med på streamingtjenesten.

I Homeland sæson 5, som foregår to år efter sæson 4, arbejder Carrie Mathison (Claire Danes) ikke længere for CIA, men for Düring Foundation, som er en filantropisk fond med base i Berlin. Sæsonen omhandler flere virkelige hændelser; herunder ISIS, Vladimir Putin, Bashar al-Assad, Charlie Hebdo nedskydningen, Edward Snowden og den europæiske flygtningekrise.

Homeland sæson 5 er dog ikke “helt ny,” da afsnittene som bekendt løb over tv-skærmene sidste år, men da Netflix ikke ejer de eksklusive rettigheder til serien, er streamingtjenesten nødsaget til at vente et års tid før de må have premiere på afsnittene.

Den nye og sjette sæson af Homeland får i øvrigt premiere på amerikansk tv i januar 2017, hvilket er lidt senere end normalt, da de nye sæsoner oftest plejer at starte i oktober. Det må derfor antages, at Homeland sæson 6 først vil kunne ses på Netflix Danmark omkring januar 2018, men vi holder naturligvis øjne og ører åbne. Netflix har nemlig før overrasket og haft premiere på nye episoder tidligere end forventet.

LÆS OGSÅ   'Black Mirror' sæson 6 er på vej

Artiklen fortsætter under annoncen

Det vides ikke om DR3, som har vist de tidligere sæsoner af Homeland, endnu en gang vil vise sæson 6 og de nye afsnit.

Se Homeland sæson 1-5 på Netflix Danmark i dag.
1 kommentar til Nye afsnit af Homeland på Netflix

  1. MF - kl. 22:54, 13-11-2017:

    Kan I fortælle Hvornår 6. Sæson af Homeland kommer på Netflix?

Skriv kommentar