Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Nye afsnit af Making A Murderer

Nye afsnit af Making A Murderer

20/07/2016 | Flixfilm

making a murderer sæson 2 netflix danmarkStreamingtjenesten Netflix har netop annonceret, at den roste og omdiskuteret dokumentar-serie Making A Murderer, der undersøger mordanklagerne på Steven Avery, vender tilbage med helt ny episoder. Det skriver Netflix i en pressemeddelelse.

De nye afsnit vil tage de mange millioner fans, som sad klistret til skærmen i de kolde vintermåneder, tilbage til historen om Steven Avery og den med-dømte Brendan Dassey netop som deres respektive juridiske teams udfordrer anklagerne, mens staten forsøger at opretholde deres sigtelser og livstidsdomme.

Making a Murderer fortæller historien om Steven Avery, der i 1985 var på det forkerte sted på det forkerte tidspunkt. Han blev dømt for voldtægt og mord, men blev efter 18 år frikendt, da man ikke kunne forbinde hans DNA til gerningsstedet. Steven besluttede sig efterfølgende for at sagsøge staten for $36 milloner og afsløre det korrupte politi og system. Sagen kom dog aldrig rigtig i gang, før Steven blev mistænkt for at stå bag en ny kriminel handling, som sendte ham i fængsel på livstid.

Producerne Laura Ricciardi og Moira Demos vil i de nye afsnit også give et dybdegående indblik i hvad der skete efter domafsigelsen, samt det følelsesmæssige aftryk retsagen har sat på alle indvolverede. Herudover vil dokumentaren også give eksklusiv adgang til Averys nye advokat Kathleen Zellner og Dassey juridiske team, ledet af Laura Nirider og Steve Drizi, samt interviews med familie og bekendte.

LÆS OGSÅ   Regeringen indfører Netflix-skat

Artiklen fortsætter under annoncen

De første 10 afsnit af Making a Murderer havde eksklusiv premiere på Netflix i december 2015, og siden premieren har dokumentareren været på alles læber og i USA har over 160.000 mennesker tilmed skrevet under på, at de ønsker seriens hovedperson Steve Avery løsladt, mens mange tusind også kræver at Barack Obama benåder Steven Avery.

Det er på nuværende tidspunkt usikkert hvor mange nye afsnit, der kommer og hvornår de får premiere på Netflix Danmark.

Se de første episoder af Making a Murderer på Netflix Danmark i dag.
Skriv kommentar