Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Nye afsnit af ‘Modern Family’ snart på Netflix

Nye afsnit af ‘Modern Family’ snart på Netflix

21/07/2020 | Flixfilm

Nye afsnit af Modern Family snart på NetflixStreamingtjenesten Netflix har netop annonceret, at tiende sæson af den amerikanske komedieserie ‘Modern Family’ snart bliver en del af udvalget.

‘Modern Family’ sæson 10 har premiere på Netflix den 25. juli.

Det bekræfter streamingtjenesten på Twitter.

Den populære komedieserie følger livet hos Dunphy/Pritchett-familien, deres skøre hverdag og de mange forskellige måder at være familie på.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er forholdet mellem den jordbundne amerikaner og den temperamentsfulde latino med bonusbarn, det homoseksuelle ægtepar, der adopterer og endelig kernefamilien med den kontrollerende kone og barnlige familiefar.

I sæson 10 vil Haley forfølge en gammel flamme, men det er ikke uden konsekvenser, mens Alex er ved at færdiggøre sin uddannelse og derfor står over for en række af livets store spørgsmål. Sæsonen byder også på komiske hændelser for Luke, Phil, Cam, Mitchell, Gloria og alle de andre velkendte i den prisbelønnede komedieserie.

LÆS OGSÅ   'Dahmer'-succes afføder to nye 'Monster'-serier

Sæson 10 er på i alt 22 episoder og de kan streames med det samme.

Der findes i alt 11 sæsoner af ‘Modern Family’, som blev droppet da afsnit 250 løb over de amerikanske tv-skærme i april 2020.

Hvornår man kan forvente, at sidste og ellevte sæson vil kunne streames i Danmark vides endnu ikke, men Netflix har alle år haft serien i deres udvalg og der er derfor ingen grund til at tro at det skulle være anderledes med den sidste sæson.

Se ‘Modern Family‘ på Netflix Danmark. Sæson 10 kan ses fra den 25. juli.1 kommentar til Nye afsnit af ‘Modern Family’ snart på Netflix

  1. Jørn-Ole Pallesen - kl. 11:52, 23-07-2020:

    Yes??,elsker Modern Family,har set den utallige gange,så godt at den 10’ende sæson nu bliver tilgængelig på Netflix??

Skriv kommentar