Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Nye afsnit af ‘Queer Eye’ til marts

Nye afsnit af ‘Queer Eye’ til marts

20/02/2019 | Flixfilm

Queer Eye netflix sæson 3 danmark premiere afsnitDet populære makeover og Emmy-vindende reality-show ‘Queer Eye’ er snart tilbage på Netflix Danmark med helt nye afsnit.

Tredje sæson af ‘Queer Eye’ har premiere 15. marts.

I den nye sæson drager The Fab Five: Antoni Porowski (mad og vin), Bobby Berk (indretningsarkitekt), Jonathan Van Ness (grooming), Karamo Brown (kultur) og Tan France (mode) til Kansas City, Missouri efter at have været i Georgia i de to forudgående sæsoner.

The Fab Five giver i programmet en hjælpeløs deltager en komplet makeover. Det indebærer foruden at bliver klippet og få nyt tøj også at få styr på hjemmet og madvaner. Altsammen ændringer, der skal være med til at øge selvtilliden hos deltageren.

Artiklen fortsætter under annoncen

‘Queer Eye’ er blevet en stor succes for Netflix med megen anerkendelse og en stor seerskare, mens programmet i 2018 vandt tre Emmy-priser for bl.a. bedste reality-program. Anerkendelsen kom i hus 15 år efter at serien oprindelig havde premiere på tv-kanalen Bravo. Dengang under navnet ‘Queer Eye for the Straight Guy’.

LÆS OGSÅ   Anmeldelse: 'The Mystery of Marilyn Monroe: The Unheard Tapes'

Showet var også en stor succes da det første gang løb over skærmen i 00’erne. Faktisk var populariteten så stor at TV3 også udviklede en danske version af programmet der fik titlen ‘De Fantastiske Fem’.

Se ‘Queer Eye’ på Netflix Danmark. Sæson 3 kan ses fra den 15. marts.
Skriv kommentar