Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Nye afsnit af Turbo FAST kommer snart på Netflix

Nye afsnit af Turbo FAST kommer snart på Netflix

13/03/2014 | Flixfilm

turbo fast nye afsnit netflixHvis du er vild med Turbo og hans fartgale venner i animationsserien Turbo FAST, så kan du godt begynde at glæde dig. Netflix har nemlig meddelt, at der kommer nye afsnit af serien 4. april. De første fem episoder af Turbo FAST havde premiere på Netflix 24. december 2013.

Turbo og hans adrenalinafhængige sneglevenner Pisken, Flammen, Cool Racer, Skyggen, Bremsespor og Chet tager i de kommende afsnit ud på nye spændende eventyr, kører på de vildeste racerbaner og kæmper mod de mest vanvittige snegle. Og selvom det nogle gange går lidt for vildt for sig, holder sneglene altid sammen og støtter hinanden. Turbo er en snegl som har været ude for en vanvittig ulykke, der har gjort ham til en lynhurtig snegl. Komedieserien om Turbo og hans venner byder på underholdning i højt tempo og man skal holde tungen lige i munden når sneglene drøner derud af.

LÆS OGSÅ   Steven Spielberg knytter bånd med Netflix

Turbo FAST (Fast Action Stunt Team) er den første originale serie fra Netflix, henvendt direkte til børn, og er udviklet i samarbejde med DreamWorks Animation. Serien er baseret på spillefilmen Turbo, som havde premiere i biografer over hele verden sidste år og allerede har indtjent over 280 mio. dollars. DreamWorks Animations har ligeledes tidligere stået bag de kendte animationsfilm som Shrek, The Croods, Kung Fu Panda og Madagascar.

Se Turbo FAST på Netflix Danmark: Link.

Artiklen fortsætter under annoncen    Skriv kommentar