Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Nye anime-serier fra Netflix

Nye anime-serier fra Netflix

11/07/2018 | Flixfilm

Netflix har netop løftet sløret for deres kommende planer på anime-fronten. Streamingtjenesten kan således annoncerer helt nye serier, samt nye episoder til et par eksisterende.

Først og fremmest har Netflix offentliggjort, at ‘Castlevania’ sæson 2 får premiere den 26. oktober. ‘Castlevania’ er inspireret af det klassiske videospil, der byder på et mørk middelaldereventyr hvor de sidste overlevende fra Belmont klanen forsøger at redde Østeuropa fra den onde Vlad Dracula Tepes.

Herudover kan streamingtjenesten afslører, at pandaen, som elsker dødsmetal, ‘Aggretsuko’ vender tilbage med en ny sæson til næste år.

Samtidig har Netflix fastsat premieredatoerne for opfølgeren ‘Godzilla: City on the Edge of Battle’ (18. juli), ‘Dragon Pilot’ (21. september) og ‘Cannon Busters’ (1. marts).

LÆS OGSÅ   'Squid Game' får den bedste start nogensinde for en Netflix-serie

Artiklen fortsætter under annoncen

De helt nye anime-serier, som er blevet offentliggjort er ‘Ultraman’, som er et actiondrama om den legendarisk helt Ultra, der er iført en metallisk uniform og kæmper mod det onde.

‘Kengan Ashura’ er navnt på den anden nye serier, der følger Kazuo Yamashita, der er en almindelig 56-årig mand, som en dag indkaldes af formanden for hans firma og “forfremmes” til gladiator.

‘Ultraman’ og ‘Kengan Ashura’ får premiere på Netflix Danmark i 2019.    Skriv kommentar