Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Nye danske talenter med i ‘The Rain’ sæson 2

Nye danske talenter med i ‘The Rain’ sæson 2

24/08/2018 | Flixfilm

Det er blot tre måneder siden at den nye sæson af ‘The Rain’ blev bekræftet, men produktionen af anden sæson, den første danske originale serie fra Netflix, gik igang allerede i sidste uge, og nu melder streaminggiganten, at den kommende sæson har endnu flere unge nordiske talenter på rollelisten.

Blandt de nye skuespillere, der støder til i anden sæson, er danske Natalie Madueño (‘Bedrag’, ‘Råzone’) og Clara Rosager (‘En To Tre Nu!’, ‘Journal 64’), og også svenske Evin Ahmad (‘Beyond Dreams’, ‘Girls of the Sun’) er med, når The Rain vender tilbage i 2019.

I sæson 2 bliver solidaritet og loyalitet sat på den ultimative prøve i en verden, hvor naturen og virussen bliver fortsat farligere, og hvor ingen kan vide, hvem der er venner, og hvem der er fjender.

Efter at have undsluppet Apollon og hendes fars faste greb, begiver Simone sig ud på en farefuld rejse for at finde en kur imod virusen, som langsomt overtager Rasmus’ krop. Men da virussen begynder at tage ny form inden i ham, er spørgsmålet nu, om det er Rasmus, der er i fare, eller om det er ham, der er en trussel mod verden.

LÆS OGSÅ   Se trailer - Morgan Freeman i spektakulær doku-serie; 'Universet'

Artiklen fortsætter under annoncen

Netflix-serien ‘The Rain’ fik generelt en blandet modtagelse i Danmark, men udlandet har været vilde med serien og det samme var Flixfilms anmelder, Frederikke Goth, der gav serien hele 6 stjerner. Læs hendes anmeldelse her: Anmeldelse: ‘The Rain’ – sæson 1.

‘The Rain’ er skabt af Jannik Tai Mosholt (‘Borgen’, ‘Rita’, ‘Follow the Money’), Esben Toft Jacobsen (‘The Great Bear’, ‘Beyond Beyond’) og Christian Potalivo (‘The New Tenants’, ‘Long Story Short’), mens rollerne bl.a. spilles af Alba August, Mikkel Boe Følsgaard og Lucas Lynggaard Tønnesen.

Se ‘The Rain‘ på Netflix Danmark. Sæson 2 får premiere i 2019.Skriv kommentar