Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Nye detaljer afsløret om ‘Squid Game’ sæson 2

Nye detaljer afsløret om ‘Squid Game’ sæson 2

11/04/2022 | Flixfilm

squid game saeson 2

Den mest sete Netflix-serie nogensinde ‘Squid Game’ vender som tidligere beskrevet tilbage med en sæson 2.

Succesen kom dog noget bag på Netflix og skaberen Hwang Dong-hyuk, som ikke havde forberedt sig på en eventuel ny sæson.

Men med så stor en succes på hånden er det naturligt, at streamingtjenesten gerne ser mange flere afsnit.

Derfor kunne instruktør, manuskriptforfatter og skaber Hwang Dong-hyuk fortælle tilbage i november 2021, at han var begyndt at skrive på historien til ‘Squid Game’ sæson 2 – samt en mulig tredje sæson.

Artiklen fortsætter under annoncen

Mens det tog mere end 10 år at skabe første sæson, så lader det til at det går noget hurtigere med den nye sæson, Hwang Dong-hyuk har i hvert fald afsløret et par nye detaljer til flere amerikanske medier.

Han bekræfter at Lee Jung-jae, som spiller hovedrollen Seong Gi-hun og the Front Man, spillet af Lee Byung-hun, vender tilbage i sæson 2.

Herudover er det muligt, at HoYeon Jung atter medvirker – denne gang dog som hendes onde tvillingesøster, da hun af åbenlyse grund ikke kan spille samme rolle som i første sæson.

LÆS OGSÅ:   Den episke 'Our Planet 2' kommer snart

Der er endnu ingen oplysninger om hvornår ‘Squid Game’ sæson 2 lander på Netflix, men Hwang Dong-hyuk arbejder netop nu på spillefilmen ‘Killing Old People Club’, som i øvrigt er beskrevet som værende mere voldelig end ‘Squid Game’, og herefter vil han kaste sig over sæson 2, som forhåbentlig får premiere i slutningen af 2024.

Den sydkoreanske serie ‘Squid Game’ følger 456 økonomiske desperate mennesker, som skal igennem flere forskellige sindssyge prøvelser, heriblandt børnelegen rød, gul, grøn – stop!, hvor man skal stå fuldstændig stille når der bliver sagt stop. Den heldige vinder af ‘Squid Game’ kan man tage intet mindre end 45 milliarder won med hjem i tasken. Penge som skal løfte deltagerne ud af deres fattigdom og pinsler.

Se ‘Squid Game‘ på Netflix Danmark.
1 kommentar til Nye detaljer afsløret om ‘Squid Game’ sæson 2

  1. Laust - kl. 21:19, 20-05-2023:

    Jeg sidder derhjemme og venter jeg vil gerne have sæson to ud nu for jeg glæder mig for meget

Skriv kommentar