Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Nye film og serier på Netflix (Uge 21)

Nye film og serier på Netflix (Uge 21)

26/05/2014 | Flixfilm

mrs biggs netflixI sidste uge kom der to nye titler på Netflix Danmark. Se dem herunder;

Goof Troop (Max & Mule)
Mrs. Biggs

Disney-tegnefilmen Goof Troop (Max & Mule) kom oprindeligt på Netflix tilbage i februar, men serien forsvandt af ukendte årsager fra filmtjenesten et par uger efter. Nu er serien dog tilbage hvor hele sæson 1 kan ses. Ugens anden nyhed er den britiske dramaserie Mrs. Biggs, der er baseret på den sande historie om Det Store Togrøveri i 1963. Alle 5 afsnit kan nu ses på Netflix Danmark.

I næste uge kommer der flere nye film og serier på Netflix. Fra den 27. maj kan du se det amerikanske komediedrama The Pill, dokumentaren Brave Miss World kan ses fra 29. maj, mens den svenske dramafilm Fröken Julie har premiere d. 1 juni.

LÆS OGSÅ:   Nyheder på Netflix (Uge 19 – 2024)

Udover ovenstående nyheder, har sæson 2 af Ricky Gervais’ komedieserie Derek også premiere i næste uge. Derek handler om Derek Noakes (Gervais), en følsom, uskyldig mand, hvis kærlighed til sit job på et plejehjem skinner igennem. Derek bekymrer sig oprigtigt for plejehjemmets beboere, fordi de er venlige og sjove og fortæller ham historier om, hvordan livet var engang. Se Derek sæson 2 på Netflix Danmark fra 30. maj.

Artiklen fortsætter under annoncen

Find de nyeste film og serier på Netflix Danmark her: Flixfilm.dk.
4 kommentarer til Nye film og serier på Netflix (Uge 21)

 1. Jesper - kl. 10:49, 26-05-2014:

  Det er godt nok sløjt med nyhederne for tiden… Hvis det ikke var for OITNB om et par uger, er der så dødt at man fristes til at sætte sit abonnement på pause.

 2. Esben - kl. 12:59, 26-05-2014:

  Ja det er godt nok sløvt for tiden!

 3. Claus - kl. 21:15, 26-05-2014:

  Glasset er godt nok halvt tomt hva 4. Irene - kl. 22:53, 26-05-2014:

  Ja, det er vildt sløjt. Synes især, der mangler gode, danske børnefilm, da de fleste Far til fire, alle Krummerne og Bølle Bob er forsvundet uden at blive erstattet af tilsvarende gode film 🙁 Og hvorfor er der så få sæsoner af Mad Men, f.eks. Jeg er også begyndt at overveje alternativerne….

Skriv kommentar