Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Nye film på Netflix Danmark i juli

Nye film på Netflix Danmark i juli

30/06/2014 | Flixfilm

Sommeren er over os, men Netflix holder ikke sommerferie og derfor kan du her se et udpluk af de film, som får premiere på streamingtjensten i løbet af juli. Glæd dig bl.a. til et godt grin med We’re the Millers og animationsfilmen Wreck-it Ralph fra Disney. Se flere film som snart kommer på Netflix herunder;

justice league doom netflix danmarkJustice League: Doom
I Justice League: Doom er Batmans hemmelige planer er faldet i kløerne på skurken Vandal Savage, som planlægger at udnytte enhver svaghed, og superheltene i Justice League står derfor over for deres største trussel nogensinde.

Premiere d. 2. juli.

superman tegnefilm unbound netflixSuperman: Unbound
Denne tegnefilm om Superman fra 2013 handler om, at Superman og Supergirl skal bruge alle deres fysiske og mentale kræfter for at redde Kryptons hovedstad, Kandor, der er blevet krympet af den skruppelløse fjende Brainiac.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kan ses på Netflix fra 2. juli.

download napster netflix danmarkDownloaded
Musiktjenesten Napster ændrede i 1998 musikindustrien og var en stor trussel for branchen. I dokumentaren Downloaded fortælles hele historien, som begyndte med nogle beskedne linjer computerkode og endte med at ændre hele scenen for salg af musik.

Dokumentaren Downloaded kan ses fra 15. juli.

wreck it ralph netflix animation filmWreck-It Ralph (Vilde Rolf)
Wreck-It Ralph er en animationsfilm for hele familien og handler om skurken Rolf, som drømmer om at blive helten i et computerspil. Men Rolf kommer til, at slippe en dødsensfarlig superskurk løs, som truer alle de andre arcadespil i spillehallen.

Se animationsfilmen Wreck-it Ralph d. 18. juli.

getaway action netflix dkGetaway
I actionfilmen Getaway bliver den fallerede racerkører Brent Magnas kone kidnappet og han slår sig derfor sammen med en sexet, gådefuld hacker, der kun er kendt under navnet The Kid, for at finde og bringe hende hjem.

LÆS OGSÅ   Nye film og serier på Netflix (Uge 2 – 2023)

Getaway har premiere den 22. juli

we are the millers netflix dkWe’re the Millers (Familien Miller … Langt Over Grænsen)
Da en hashhandler går med til at smugle et stort parti hash ind fra Mexico, sammensætter han en idiotsikker plan for ikke at vække opsigt. We’re the Millers er en vanvittig komedie for hele familien og er instrueret af manden bag Dodgeball.

Premiere d. 22. juli.

people like us netflix filmPeople Like Us
I People Like Us erfarer Sam ved sin fars begravelse, at han har en ukendt søster, og han får derfor til opgave at overbringe arven til hende og hendes søn, som han udvikler et venskab til. På rollelisten finder man bl.a. Chris Pine og Elizabeth Banks.

Den 24. juli har People Like Us premiere.

oceans natur netflixOceans
Oceans er en fransk naturdokumentar, der beskriver vandets livsvigtige betydning for menneskeheden og samspillet mellem verdenshavene og miljøet. Filmen er lavet af Disney og den indtales af skuespilleren Pierce Brosnan.

Se Oceans på Netflix d. 24. juli.

Find de nyeste film og serier på Netflix Danmark her på Flixfilm.dk.6 kommentarer til Nye film på Netflix Danmark i juli

 1. Katja rasnis - kl. 22:17, 08-07-2014:

  Hej jeg har spurgt utallige a gang efter den store opdatering i lover i bt??? Hvor bliver den a??? Og hva med nye sæsoner a drop dead diva ?? I har 4 og mangler 2 og de er udgivet for 2 år siden i USA

 2. Kaijer - kl. 14:45, 14-07-2014:

  Jeg synes det er rigtigt flot, med de nye ting der kommer. Net fliks EU rykker, jeg kan næsten ikke få armene ned.
  SARKASME kan fore komme.
  Helt ærligt, det er ved at være…..glem det. valget er mit…………

 3. Henrik - kl. 20:17, 21-07-2014:

  Kaijer, tror du skal henvende dig til Netflix 4. Henrik - kl. 20:38, 21-07-2014:

  Kaijer du skal skrive til Netflix – https://help.netflix.com/help
  Flixfilm har ikke noget med Netflix at gøre – det er privatpersoner der deler deres oplysninger med os andre

 5. Valdemar - kl. 21:29, 21-07-2014:

  Er det ikke smart tid til anden sæson af contiuum ?

 6. Flixfilm - kl. 12:24, 24-07-2014:

  Hej Valdemar,

  Continuum blev tilføjet til Netflix i starten af juli, så der kommer nok til at gå et stykke tid før der kommer flere afsnit.

Skriv kommentar