Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Nye film på Netflix i april

Nye film på Netflix i april

01/04/2014 | Flixfilm

Påskeferien nærmer sig og derfor kommer der snart en række gode film på Netflix som man kan underholde sig med i ferien. Herunder kan du finde seks film som kommer på Netflix i løbet af april. Blandt andet kan du snart se Superman redde Jorden i den nye superheltefilm Man of Steel, komediefilmen The Hangover: Part III og det historiske drama Kingdom of Heaven med Orlando Bloom i hovedrollen.

hangover 3 tømmermænd tur retur netflixThe Hangover: Part III (Tømmermænd tur-retur)
Alans far er blevet indlagt og derfor beslutter han og drengene for, at tage ud og besøge ham. Det bringer dem dog forbi Las Vegas – byen hvor de tre drenge første gang blev ramt af tømmermænd. Tag på roadtrip med Ed Helms, Zach Galifianakis og Bradley Cooper i The Hangover: Part III.

Filmen premiere på Netflix fra 2. april.

tom jerry movie netflixTom and Jerry’s Giant Adventure
Tom og Jerry er flyttet på landet i denne tegnefilm fra 2013. Her bor de sammen med Jack og hans mor. Familien har dog problemer med, at betale regningerne og derfor bytter Jack sig til nogle magiske bønner, som kommer til at give gevaldige problmer for den lille familie.

Artiklen fortsætter under annoncen

Se tegnefilmen på Netflix fra 2. april.

kingdom of heaven netflixKingdom of Heaven
Se Orlando Bloom som den unge franske smed Balian, der rejser til Det Hellige Land og bliver en ædel og tapper ridder. Kingdom of Heaven er en historisk film fra 2005 instrueret og produceret af den anerkendte instruktør Ridley Scott.

LÆS OGSÅ   Bliv deltager i 'Squid Game'

Se Kingdom of Heaven på Netflix Danmark fra 12. april.

kicking screaming netflixKicking and Screaming
Fire collegevenner er rædselsslagne ved tanken om, hvordan de skal gribe det virkelige liv an, nu hvor de har overstået eksamenerne. De beslutter sig derfor fortsat, at leve som unge studerende. Filmen har Josh Hamilton (The Bourne Identity) i rollen som en af de studerende.

Kicking and Screaming kan ses på Netflix fra 15. april.

chimpanzee netflixChimpanzee
Tag dybt med ind i den afrikanske regnskov i denne dokumentar, og mød den bedårende unge chimpanse Oscar, som er helt alene indtil han bliver adopteret af en anden chimpanse familie og opfostrer ham som var det deres eget.

Chimpanzee har premiere på Netflix fra 16. april.

man of steel netflixMan of Steel
Instruktøren Zack Snyder (300, Watchmen) har lavet denne nye film fra 2013 om superhelten over dem alle; Superman. I denne film truer en ond general med at tilintetgøre Jorden og derfor må journalisten Clark Kent endnu en gang trække i den velkendte superheltedragt.

Se Man of Steel på Netflix Danmark fra 23. april.

Udover de nævnte film, kommer der også flere nye serier på Netflix i løbet af april. Glæd dig bl.a.nye episoder af Homeland, Turbo FAST og det amerikanske drama Breakout Kings. Se alle de kommende serie-nyheder her: Serie-nyheder på Netflix i april.
5 kommentarer til Nye film på Netflix i april

 1. Kenneth - kl. 07:21, 03-04-2014:

  Så mangler vi kun nye afsnit af Justified!!

 2. anders - kl. 08:37, 03-04-2014:

  Ja men sæson 1 skal først komme tilbage. Det stadigvæk kun sæson 2 som er der.

 3. Mette - kl. 11:18, 03-04-2014:

  Jeg vil gerne have fler afsnit af The Vampire Diarles nu den er bare så fed 🙂 🙂 4. Cathrine - kl. 15:57, 04-04-2014:

  Mere vampire diaries!!!

 5. Zusanne - kl. 11:53, 07-04-2014:

  Hvis i som gerne vil se Vampire diaries er ligeglade med tekster er megashare en fed side der er allerede de første 17 afsint af S. 05 på godt sted at starte med at se dem hvis man ikke kan vente

Skriv kommentar