Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Nye film på Netflix i efterårsferien

Nye film på Netflix i efterårsferien

10/10/2013 | Flixfilm

Efterårsferien nærmer sig og det betyder at mange vil tilbringe tid sammen med familien og foran fjernsynet. I den forbindelse har Netflix annonceret en række nye film som får premiere i løbet af ferien. Herunder kan du se de kommende film på Netflix Danmark;

blood diamond netlfix dkBlood Diamond
Den Oscar-nomineret film Blood Diamond med Leonardo DiCaprio i hovedrollen foregår i 1990’erne i Sierra Leone, hvor borgerkrigen raser. Under et fængselsophold stifter den unge lejesoldat, Danny Archer (Leonardo DiCaprio) bekendtskab med Solomon (Djimon Hounsou) som har gemt en sjælden diamant.

Blood Diamond kan ses på Netflix Danmark fra d. 15. oktober.

the hours netflix dkThe Hours
The Hours er en amerikansk dramafilm fra 2002 baseret på Michael Cunninghams roman af samme navn, og instrueret af Stephen Daldry. Filmen handler om tre kvinder i løbet af en dag. Nicole Kidman vandt en Oscar for bedste kvindelige hovedrolle for sin præstation i filmen The Hours.

LÆS OGSÅ   Nye film og serier på Netflix (Uge 11 – 2023)

Artiklen fortsætter under annoncen

The Hours har premiere på Netflix d. 15. oktober.

chicago netflix dkChicago
Den amerikanske musicalfilm Chicago er baseret på musicalen af samme navn og handler om at være kendt, om skandaler og korruption i 1920’ernes Chicago. Chicago modtog hele seks Oscars, herunder prisen for årets bedste film i 2002, foran ovenstående film The Hours. Filmen har Renée Zellweger og Richard Gere i hovedrollerne.

Den 15. oktober har filmen Chicago premiere på Netflix Danmark.

Bemærk, at der kan forekomme ændringer i datoerne. Vi har tidligere oplevet, at filmene først er tilgængelige sidst på aftenen på de pågældende premieredatoer.2 kommentarer til Nye film på Netflix i efterårsferien

  1. sander140 - kl. 16:24, 14-10-2013:

    Elendigt – når man tænker på hvor ekstremt mange gode titler, der forsvinder samme dag!

  2. Jean-Claude - kl. 13:04, 13-10-2015:

    Netflix bliver mindre attraktiv efterhånden,når det er en god serie skal man vente næsten et år for næste sæson,hvis ikke Netflix ikke droppe den . Ellers væltede ind med tegnefilm ,dokumentar,overveje godt nok at skifte til en anden udbyder.

Skriv kommentar