Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Nye julefilm på Netflix 2016

Nye julefilm på Netflix 2016

20/11/2016 | Flixfilm

mission julegave-netflixÅrets juleræs er endnu en gang lige om hjørnet, men hvis du ikke er til julegaveindkøb, lange køer og frosne lemmer, så anbefaler vi her en række julefilm på Netflix, som du kan hygge med dig indenfor i varmen.

Eftersom vi også de tidligere år har anbefalet film og serier omhandlende jul, så har vi i år valgt kun at medtage julefilm, som ikke tidligere har været nævnt. Derfor er en klassiker som bl.a. Alene Hjemme ikke nævnt i denne artikel. Find de ældre anbefaler via linksene nederst i artiklen.

Hvis hele familien skal samles foran Netflix er et godt bud på underholdningen Krummerne 2: Stakkels Krumme, hvor Krummes gave til Yrsa havner hos fru Olsen og Grunk spiser julepynten. Kan man ikke få nok af Krummerne kan man naturligivs også hoppe videre til den nyere Krummerne – Så er det jul igen.

Lattermusklerne kommer også på hårdtræning med den danske komediefilm Julefrokosten, hvor Mick Øgendahl, Kim Bodnia, Ghita Nørby og Anders W. Berthelsen er blandt gæsterne til årets måske mest upassende julefrokost.

Artiklen fortsætter under annoncen

I samme boldgade kan man finde julefilmen Scrooged med Bill Murray, som er en ulden udgave af Dickens’ Et juleeventyr, der byder på rigelige mængder mørk satire.

Skal der være lidt mere fart over feltet er Mission Julegave med Arnold Schwarzenegger fra 1996 et godt bud på juleunderholdningen. Her skal den tidligere “Terminator” på julegaveindkøb, men da der er udsolgt af Turbo Man, som er sønnens eneste ønske, starter en hæsblæsende og morsom jagt gennem byen.

LÆS OGSÅ   Sidste sæson af 'Brooklyn Nine-Nine' kommer på Netflix

Den amerikanske film Elf med Will Farrell, som et sødt og godmodigt, lille væsen er også en ægtejuleklassiker for hele familien hvor selv børn fra 5 år vil være underholdt af det skøre univers.

Romantik og nyfalden sne hører også med julen og derfor kan Once Upon a Holiday, A Royal Christmas og Four Christmases ligeledes anbefales.

Der er dermed muligt at finde julefilm for hele familien på Netflix. Hvad enten man er til action, drama, komedie eller hjertevarm underholdning, så er der garanti for at komme i julestemning.

Her finder du anbefalingerne af julefilm på Netflix fra tidligere år;

Julefilm 2015
Julefilm 2014
Julefilm 2013
Julefilm 2012

Bemærk venligst, at det ikke er sikkert at alle nævnte film og serier i ovennævnte artikler stadig er tilgængelig på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, hvilket betyder at nye titler hele tiden bliver tilføjet, men gamle ligeledes forsvinder.5 kommentarer til Nye julefilm på Netflix 2016

 1. Susanne - kl. 01:31, 22-11-2016:

  Hej Netflix
  Må indrømme at jeg er skuffet over listen af julefilm i år, og skuffelsen er blevet større jo nærmere december vi kommer for istedet for at listen blev større er den faktisk blevet mindre håber virkelig at der kommer flere til, ellers må os der elsker julefilm til og finde nogle andre streeming tjenester ?

 2. Brian - kl. 12:24, 22-11-2016:

  Susanne – Flixfilm er ikke associeret med Netflix, Inc så er du i nødt til at kontakt Netflix med klager, osv.

 3. Mikkel - kl. 09:41, 27-11-2016:

  Er jeg den eneste som ikke kan finde Alene Hjemme 2 på Netflix? kan finde 1’ern, men ikke 2’ern desværre 4. Sofie - kl. 14:49, 27-11-2016:

  bruh, der er ikke fars fede juleferie mere? wtf??? eller Alene Hjemme 2….

  i’m out

 5. Steen - kl. 15:01, 27-11-2016:

  Brok brok brok

Skriv kommentar