Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Nye mobilspil på Netflix i februar

Nye mobilspil på Netflix i februar

28/02/2023 | Flixfilm

Mobilspil er ikke det første man tænker på når snakken falder på Netflix.

Men foruden tusindvis af film og serier, så tilbyder streamingtjenesten Netflix også timevis af underholdning for dem der har hang til mobilspil.

I denne artikel har vi samlet en oversigt over de nyeste spil på Netflix, som kan hentes allerede i dag.

Der kom kun to nye spil på tjenesten i løbet af februar, og blandt nyhederne finder man et helt nyt spil med Lara Croft fra den velkendte Tom Raider-saga hvor man skal ud på et verdensomspændende eventyr gennem underjordiske grave og farlige bjerghuler.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der findes på nuværende tidspunkt over 50 eksklusive mobilspil på Netflix, som kan downloades kvit og frit med et eksisterende abonnement.

For at downloade spillene kræver det at man har en Android mobil/tablet, eller en iPhone, iPad og iPod touch. Spillene hentes fra Netflix app’en og findes ved at scrolle ned til rækken med spil eller navigere til sektionen via menuen. Alle mobilspil er uden reklamer og in-app køb.

LÆS OGSÅ:   Tredje og sidste sæson af 'Vikings: Valhalla' får snart premiere

Se alle de nye mobilspil, som blev tilføjet Netflix i februar:

Artiklen fortsætter under annoncen

Dust & Neon

I dette futuristiske, og actionfyldte skydespil er man en cyborg fra det vilde vesten, der kæmper mod en hær af robotter, der engang var designet til at hjælpe, men som nu har overtaget planeten og truer menneskeheden.

Tomb Raider Reloaded

I ‘Tomb Raider Reloaded’ skal man som Lara Croft løse en lang række gåder, og kæmpe mod forskellige fjender og bosser – både nye og velkendte fra Tomb Raider-serien – inklusiv blodtørstige ulve, giftige slanger, frygtindgydende golems og magiske elementære skabninger!

Skriv gerne i kommentarfeltet nedenfor hvilke nye mobilspil du glæder du dig mest til at spille på Netflix eller hvilke blandt de mange andre, der er dine favoritter.
Skriv kommentar