Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Nye navne til Tim Burtons ‘The Addams Family’-serie

Nye navne til Tim Burtons ‘The Addams Family’-serie

10/08/2021 | Flixfilm

AAAABe cvnmMaWg1ixbq7Jpb0IZpKrQlPNm4vF1 1MItKLRJyKv7AMDqj WPpeAhM1xtxLCZxbvW5fhhyCFcHajLBfrpj q9I begyndelsen af året kunne Netflix afsløre, at de i samarbejde med den famøse instruktør Tim Burton (‘Edward Saksehånd’, ‘Corpse Bride’, ‘Sweeney Todd’) var klar til at vække den morbide familien Addams op fra de døde.

Det skal ske i serien ‘Wednesday’, som har familiens yngste datter – Wednesday Addams – som omdrejningspunkt.

Den rolle er tilfaldet Jenna Ortega (‘Yes Day’, ‘Jane the Virgin’), men nu kan Netflix sætte navne på flere af de medvirkende i serien.

Forældrene Morticia og Gomez Addams vil blive spillet af henholdsvis Catherine Zeta-Jones (‘Traffic’) og Luis Guzmán (‘Narcos’).

Artiklen fortsætter under annoncen

Til trods for at Luis Guzmán ligner Gomez Addams nogenlunde, så har brugerne på Twitter hurtigt været på tasterne og ærgret sig over, at ikke Tim Burtons trofaste skuespiller og ven Johnny Depp var blevet tildelt rollen. Der er dog nok for meget polemik omkring hans person på nuværende tidspunkt – med henvisning til sagerne om hustruvold.

Foruden Wednesday og ægteparret Gomez og Morticia Addams, består den morbide familie også af Gomez’ bror Onkel Fester Addams, Morticias mor Grandmama Frump og familiens butler: den Frankensteins monster-agtige Lurch. Hertil kommer Wednesdays djævelske bror Pugsley Addams.

LÆS OGSÅ   Regeringen indfører Netflix-skat

Det er ikke blevet afsløret, hvilke skuespillere der skal spille de øvrige nævnte roller.

Serien ‘Wednesday’ er på 8 episoder og følger Wednesday Addams år på Nevermore Academy hvor hun forsøger at mestre sine psykiske evner, nedkæmper monstre, som terroriserer den lokale by, samt løse det overnaturlige mysterium der satte præg på hendes forældre for 25 år siden.

Den såkaldte coming-of-age komedieserie er baseret på tegenserien fra 1938 og omskrevet af ‘Smallville’-skaberne Al Gough og Miles Millar, mens Tim Burton som nævnt vil instruere alle seriens afsnit.

Der er ingen oplysninger om hvornår ‘Wednesday’ får premiere på Netflix Danmark.
Skriv kommentar