Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Nye Netflix-serier til børnehavebørn på vej

Nye Netflix-serier til børnehavebørn på vej

13/07/2015 | Flixfilm

netflix logo2Streamingtjenesten har offentliggjort, at de udvider deres børneudvalg med tre helt nye animerede serier, der er henvendt til de yngste seere. De første to serier får premiere til næste år, mens den sidste forventes i 2017.

Herunder kan du finde flere informationer om de kommende børneprogrammer;

Word Party – Premiere i 2016.
Word Party er et show, der følger fire nuttede baby dyr, som ved hjælp af sang, dans og lege hjælper med at udvikle ordforrådet hos de yngste. Serien er skabt af det velkendte The Jim Henson Company. Word Party inviterer de yngste seere til at hjælpe med at lære de fire baby nye ord, lære disse ord selv, og endda fejre disse resultater med en “Word Party!”. Serien bliver på i alt 26 episoder af 11 minutters varighed.

Kazoops! – Premiere i 2016.
Monty har en enorm fantasi, en stor lyst eventyr og stiller altid spørgsmålet “Hvorfor”. Det gør han fordi verdenen er fuld af ting man kan undrer sig over. Er alle monstre skræmmende? Kan dyr spille musik? Hvorfor skal vi bære matchende sokker? Ledsaget af sin bedste ven Jimmy Jones, familiens kæledyr gris, udfordrer Monty dagligdagens pligter i kraft af hans fantasi. Kazoops! fremmer nysgerrighed og kritisk tænkning, og serien bliver på 13 episoder.

LÆS OGSÅ   Dronning Margrethe laver Netflix-film med Bille August

Artiklen fortsætter under annoncen

True & the Rainbow Kingdom – Premiere i 2017.
True & the Rainbow Kingdom er en sjov eventyrserie for børnehavebørn. True er vogter af det magiske Rainbow Kingdom og er showets kloge og stærke pige. True, og hendes bedste ven; Katten Bartleby, bruger deres opfindsomhed til at løse store og små problemer, og frembringe harmoni overalt omkring dem. Serien er baseret på kunstværker af Friends With You kunst-kollektivet og bliver på 10 afsnit af 22 minutters varighed.

Det forventes naturligvis, at alle serierne vil være med danske tale ved premieren.    Skriv kommentar