Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Nye originale serier fra Netflix i 2014

Nye originale serier fra Netflix i 2014

01/12/2013 | Flixfilm

netflix-danmark-logoStreamingtjenesten Netflix har så stor succes med deres egenproduktioner som House of Cards, Orange is the New Black og Lilyhammer, at der til næste år kommer fire helt nye serier. Udover de kommende serier, så har Netflix allerede annonceret, at der kommer nye sæsoner af de andre originale serier; Hemlock Grove, Orange is the New Black og House of Cards. I løbet af denne måned får Lilyhammer sæson 2 og animationsserien Turbo F.A.S.T. ligeledes eksklusiv premiere på Netflix. Det er endnu sparsomt med informationer omkring de helt nye serier, men herunder prøver vi at skabe et overblik over de nye serier, som gerne skulle få premiere på streaming-tjenesten til næste år.

Sense8
I science fiction serien Sense8 følger man 8 personer som ved hjælp af telepati kan kommunikere med hinanden, selvom de befinder sig vidt forskellige steder i verden. Som de lærer at styre deres overnaturlige kræfter, rettes opmærksomheden mod dem og både regeringer og borgere har gode idéer til hvad kræfterne kan bruges til. Sense8 er skabt af The Wachowskis som tidligere har stået bag The Matrix og V For Vendetta, samt J. Michael Straczynski som har været involveret i projekter som Babylon5, Changeling og Thor. Der er foreløbigt planlagt 10 episoder. Sense8 får eksklusiv premiere på Netflix Danmark sidst i 2014.

Læs mere om Sense8 her: Link.

Unavngivet psykologisk thriller fra skaberne af Damages
Den nye serie fra skaberne af den populære thrillerserie Damages har endnu ikke fået en titel, men skaberne Todd A. Kessler, Daniel Zelman og Glenn Kessler fortæller, at serien kommer til at handle om en gruppe voksne brødre hvis hemmeligheder og psykisk mén bliver afsløret da familiens sorte får vender hjem. Produktionen af serien begynder i starten af 2014 og første sæson vil bestå af 13 afsnit hvor hvert afsnit har en varighed på en time.

LÆS OGSÅ   Anmeldelse: 'Sky Rojo' - sæson 1

Artiklen fortsætter under annoncen

Læs mere om den kommende serie her: Link.

Marco Polo
Serien om Marco Polo er skabt af John Fusco (Young Guns) og Dave Erikson (Sons of Anarchy) og skulle eftersigende omhandle de fantatiske rejser, forrædderi og Marco Polos forhold til tyrannen Kublai Khan, der regerede det mongolske kejserdømme. Serien bliver fortalt med fokus på den unge Marco Polo, der befinder sig i centrum af en brutal krig mellem to kejserriger i det 13-århundredes Kina. Det er endnu ikke helt sikkert, at denne serie kommer på Netflix, da forhandlingerne endnu ikke er afsluttet, men flere amerikanske medier mener at vide, at aftalen er tæt på, at være indgået. Serien skulle blive på 9 episoder.

Læs mere om serien om Marco Polo her: Link.

Narcos
Dramaserien Narcos omhandler er en livshistorie baseret på den colombianske narkohandler Pablo Escobar. Serien blev første gang annonceret tilbage i februar 2013 og siden da er der ikke sluppet mange nye informationer ud. Der har dog heller ikke været nogle informationer om hvorvidt Netflix skulle have droppet serien. Første sæson af Narcos bliver på 13 afsnit og instruktøren Jose Padilha skulle være inde over. Manuskriptforfatterne på Narcos skulle være Doug Miro og Carlo Bernard (Sorcerer’s Apprentice), mens Eric Newman (Children of Men) er executive producer.1 kommentar til Nye originale serier fra Netflix i 2014

  1. John Winkler - kl. 21:10, 05-12-2013:

    Hvornår kommer Homeland 2 , første sæson var vanvittig god.

    Skriv kommentar