Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Nye skuespillere i House of Cards sæson 5

Nye skuespillere i House of Cards sæson 5

23/10/2016 | Flixfilm

house-of-cards-saeson-5-netflix-danmark-skuespillerDer har været bemærkelsesværdigt stille omkring den populære Netflix-serie House of Cards siden sæson 4 havde premiere i marts 2016. Nu lader det imidlertid endelig til at rygterne fra produktionen er begyndt at sive.

Det amerikanske medie The Hollywood Reporter skriver nemlig, at House of Cards sæson 5 vil byde på to helt nye karakter, som begge vil spilles af store skuespillere.

Der er tale om den Oscar-nominerede Patricia Clarkson og Campbell Scott. De præcise roller er dog stadig hemmelige, men de skulle begge medvirke meget i sæson 5.

Patricia Clarkson blev Oscar-nomineret for sin præstation i Pieces of April og vundet Emmy’s for Six Feet Under, men har også medvirket i Shutter Island, The Green Mile og Friends With Benefits.

Artiklen fortsætter under annoncen

Campbell Scott kendes blandt andet fra The Amazing Spider-Man 2 og The Exorcism of Emily Rose.

LÆS OGSÅ   Netflix dropper 'The Midnight Club'

Der er ingen oplysninger om hvad House of Cards sæson 5 kommer til at omhandle eller om den danske skuespiller Lars Mikkelsen, som medvirkede i sæson 3 og en smule i sæson 4, igen vil få en fremtrædende rolle. Ellers er alt ved det gamle og man kan dermed se frem til et gensyn med Frank (Kevin Spacey) og Claire Underwood (Robin Wright), samt rådgiveren Doug Stamper (Michael Kelly)

Det forventes at House of Cards sæson 5 får premiere på Netflix Danmark i starten af 2016.Skriv kommentar